Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο πρώην σύντροφος του George Michael: “Ήταν ο έρωτας της ζωής μου” [vid]

Συγκλονίζει ο πρώην σύντροφος του George Michael: “Ήταν ο έρωτας της ζωής μου” [vid]

Λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο του George Michael ο πρώην σύντροφός του Kenny Goss έσπασε τη σιωπή του.

“Ήταν πραγματικά ο έρωτας της ζωής μου και νομίζω ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής του” αποκάλυψε ο Kenny Goss που αγωνίζεται ακόμα να συμφιλιωθεί με τον θάνατο του George Michael τα Χριστούγεννα.

Ο επί 15 χρόνια σύντροφός του αρνήθηκε να μιλήσει για τον τελευταίο σύντροφο του George Michael, Fadi Fawaz, που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Oxfordshire. Ήταν η αδερφή του Michael George, Melanie, που τηλεφώνησε στον Kenny Goss να τον ενημερώσει ενώ δειπνούσε με την οικογένειά του στο Ντάλας για τον αιφνίδιο θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Ο ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης που πέρασε 15 χρόνια με τον George Michael ακούει το αγαπημένο του “A Different Corner” για να παρηγορηθεί μετά τον θάνατό του. Παρά τον χωρισμό τους το 2011, ο Kenny Goss επιβεβαίωσε πως βρίσκονταν σε επαφή.

Όπως αποκάλυψε ο George Michael είχε προβλέψει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. “Με δουλεύεις; Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο”. “Αγαπημένε μου λυπάμαι αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα συμβεί” του απάντησε ο George Michael.

Οι δύο άντρες είχαν ανταλλάξει δαχτυλίδια, με τον Kenny Goss να δηλώνει πως δεν θα μπορέσει ποτέ να καλυφεί το κενό που νιώθει μέσα του μετά τον θάνατό του. “Είχαμε μια πολύ καλή και όμορφη σχέση”.

Μιλώντας για τον χωρισμό τους, ο Kenny Goss αποκάλυψε πως δεν ήταν θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο και πως ο George Michael του είπε πως θέλει να βρει κάποιον που θα τον αγαπήσει και θα τον φροντίσει. “Ήταν πραγματικά ο έρωτας της ζωής μου και νομίζω ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής του”, τόνισε ο Kenny Goss.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε