Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ στη Σουηδία! Άνδρας με μαχαίρι έχει αναστατώσει σχολείο – Το αρνείται η αστυνομία!

Φωτό από aftonbladet.se
Φωτό από aftonbladet.se

– Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται σχολείο στην Σουηδία σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.
– Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές το αρνούνται κάνοντας λόγο για… φήμη, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες.
– Νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας κάνει λόγο για έναν αγνοούμενο μαθητή 15 ετών!
– Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι, κινήθηκε απειλητικά κοντά σε ένα σχολείο στην περιοχή Hofors.
– Οι μαθητές έχουν κλειδωθεί στις τάξεις τους, την ώρα που μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει τον χώρο.
– Ήδη οι μαθητές έχουν αναρτήσει φωτογραφίες μέσα από τις τάξεις τους στα social media.
– Δείτε live εικόνα που μεταφέρουν σουηδικά μέσα ενημέρωσης από το σημείο.
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, που επικαλείται την σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άνδρα να περπατά γύρω από το σχολικό κτίριο. Αμέωσς σήμανε συναγερμός και οι καθηγητές έδωσαν εντολή στους μαθητές να μείνουν στις τάξεις τους.

Λεπτό προς λεπτό όσα μεταφέρουν τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης

Δείτε ζωντανή εικόνα από την κάλυψη των σουηδικών μέσων ενημέρωσης:

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τουλάχιστον οκτώ περιπολικά έχουν φτάσει στο σημείο. “Δεν μπορώ να πω τίποτα για όσα συμβαίνουν, μπορείτε να απευθυνθείτε στον διευθυντή ή την αστυνομία” δήλωσε ένας επιστάτης του σχολείου στην Aftonbladet.

Ο διευθυντής του σχολείου δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τα μέσα ενημέρωσης. Την ίδια ώρα, οι μαθητές που βρίσκονται κλειδωμένοι στις τάξεις τους, ανέφεραν το περιστατικό στα social media!

Ήδη μία φωτογραφία έχει διαρρεύσει και την έχει δημοσιεύσει στο instagram ένας από τους μαθητές και την συνοδεύει με το εξής σχόλιο: “Καθόμαστε όλοι στην τάξη… όλοι κάθονται και σκέφτονται τι μπορεί να συμβεί”.

Φωτό instagram / theo.hiller

 

Η αστυνομία το αρνείται!

Μερικά λεπτά μετά τις έκτακτες μεταδόσεις πολλών διεθνών μέσων ενημέρωσης, η σουηδική αστυνομία αρνήθηκε πως ο άνδρας απειλεί το σχολείο Petr στο Hofors, με την κατάσταση να… μπερδεύεται ακόμη περισσότερο.

Κι αυτό γιατί η αστυνομία αναζητά έναν 15χρονο μαθητή που αγνοείται! Ο μαθητής αναφέρθηκε πως έφυγε νευριασμένος από το σχολείο μετά από έναν καβγά!

“Μετά εξαφανίστηκε από το σπίτι του. Τον ψάχνουμε με περιπολίες και αστυνομικά σκυλιά. Προσπαθούμε να καλύψουμε όσο περισσότερο χώρο γίνεται πριν σκοτεινιάσει” τόνισε ο ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας, Michael Hedstrom.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε