Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για τρομοκρατική επίθεση στο Λος Άντζελες

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για τρομοκρατική επίθεση στο Λος Άντζελες

Σε “κόκκινο συναγερμό” βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας στις ΗΠΑ μετά από πληροφορίες πως υπάρχει “συγκεκριμένη απειλή” για επίθεση στο σιδηροδρομικό δίκτυο του Λος Άντζελες. Οι αμερικανικές αρχές ειδοποιήθηκαν από αρχές άλλης χώρας.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας, για την απειλή ενημερώθηκε το FBI από τις υπηρεσίες ασφάλειας άλλης χώρας, όπου κι εντοπίστηκε η απειλή, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η χώρα.

Ένας άντρας που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες ασφάλειας της ξένης χώρας, ενημέρωσε τις αρχές για επικείμενη επίθεση στο σταθμό του τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios).

Μετά την απειλή για το σιδηροδρομικό δίκτυο της πόλης (Red Line commuter rail system) αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και εκδόθηκε προειδοποίηση προς τους πολίτες.

“Πρόκειται για επικείμενη απειλή,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ. “Ωστόσο, η αξιοπιστία της, χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση,” πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε