Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συναγερμός στο Λονδίνο! Αστυνομικοί και ελικόπτερα κοντά σε γήπεδο!

Φωτό twitter / @RTUKnews
Φωτό twitter / @RTUKnews

– Σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο Mile End στο ανατολικό Λονδίνο
– Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για παρουσία πολλών αστυνομικών αλλά και ελικοπτέρων
– Διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως έγινε καταδίωξη ενός οχήματος με τρεις επιβαίνοντες να έχουν συλληφθεί
– Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Λονδίνο βρέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, χωρίς να ξεκαθαρίζεται για αρκετή ώρα το τι ακριβώς είχε συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλοί αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί κοντά στο στάδιο Mile End, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media, καθώς πολλοί χρήστες έσπευσαν να ενημερώσουν πως κάτι συμβαίνει στο σημείο. Ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως ένα περιστατικό, βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι πρώτες εικόνες και το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο έχουν ήδη ξεκινήσει να διαρρέουν στα social media.

Μία φωτογραφία που έχει ήδη ανακυκλωθεί αρκετά στο διαδίκτυο δείχνει ένα αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το όχημα δεν σταμάτησε για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη.

Το όχημα τότε χτύπησε στην άκρη του δρόμου και τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τους συλλαμβάνουν.

Λίγο αργότερα διέρρευσε και η παρακάτω φωτογραφία, που δείχνει την στιγμή που ένας αστυνομικός συλλαμβάνει έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους.

 

 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κανείς αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε το όπλο του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Δεν κινείται τίποτα

Η αστυνομία είχε αποκλείσει ένα κομμάτι της οδού Burdett, το οποίο μετά από περίπου μία ώρα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Υπήρξαν ακόμη αναφορές πως ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετούσε πάνω από το σημείο, ενώ άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί περιέγραφαν στα social media την κατάσταση ως χαοτική.

 

 

Όπως έγινε επίσης γνωστό, όλα τα λεωφορεία που εκτελούσαν δρομολόγια στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν αλλάξει κατεύθυνση, εξαιτίας του περιστατικού.

Με πληροφορίες από rt.com και standard.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε