Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες! Εκκενώνεται το LAX – Πληροφορίες για παρουσία ενόπλου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες! Εκκενώνεται το LAX – Πληροφορίες για παρουσία ενόπλου

– Μαζική εκκένωση του αεροδρομίου του Λος Άντζελες
– Πληροφορίες για ένοπλο και πυροβολισμούς
– Άνθρωποι έχουν κλειστεί σε τουαλέτες
– Δεν επιβεβαιώνει ακόμα η αστυνομία πως υπάρχουν πυροβολισμοί
– Αναφορές στο twitter πως μπορεί να πρόκειται για… πλάκα!
– Δείτε φωτογραφίες και video από τις στιγμές πανικού στο LAX

Πανικός προκλήθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ (07:00 ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) στο LAX, το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια των ΗΠΑ, όταν υπήρξαν αναφορές για την παρουσία ενόπλου και πυροβολισμούς! Αν και η αστυνομία ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει πως υπήρξαν πυροβολισμοί, πληροφορίες αναφέρουν πως η αναστάτωση προκλήθηκε στο Terminal 8 του αεροδρομίου. Μια άλλη πληροφορία αναφέρει πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε εστιατόριο μέσα στον τερματικό σταθμό 8.

Αμέσως διατάχθηκε εκκένωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, κλειδώθηκαν στις τουαλέτες! Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, η διοίκηση του αεροδρομίου ανέφερε πως “μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για πυροβολισμούς δεν επιβεβαιώνονται”. Ανακοίνωσε ωστόσο πως έχει κλείσει ο χώρος των αφίξεων και των αναχωρήσεων στο τελικό terminal.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες Άντι Νίμαν, με ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως αυτό που ακούστηκε δεν ήταν πυροβολισμοί αλλά δυνατός θόρυβος! Σημείωσε δε ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Το tweet αυτό φέρνει πιο κοντά τις πληροφορίες πως όλα έγιναν εξαιτίας μιας… φάρσας!

 

Οι πρώτες αναφορές για την εκκένωση του αεροδρομίου του Λος Άντζελες των ΗΠΑ δεν άργησαν να γίνουν στο twitter! Video και φωτογραφίες δείχνουν κόσμο να αποχωρεί από το αεροδρόμιο, ενώ πολίτες tweet-αρουν τις πληροφορίες για έναν ένοπλο δράστη και πυροβολισμούς.

Τα πρώτα τηλεφωνήματα στη γραμμή έκτακτης ανάγκης (911) έγιναν από ανθρώπους που βρίσκονταν στους τερματικούς σταθμούς 1, 5 και 7, ενώ η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κλειδωθεί στις τουαλέτες στο τερματικό 6.

Όλα αυτά ενώ ήδη υπάρχουν και αναφορές πως όλα έγιναν γιατί κάποιος αχρείος ήθελε να κάνει… πλάκα και φώναξε “ένοπλος” προκαλώντας πανικό! Έξω από το αεροδρόμιο δε, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ντυμένο… Ζορρό και “οπλισμένο” με ένα πλαστικό σπαθί!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε