Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Συνελήφθη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 6χρονου αγοριού πριν 33 χρόνια

Συνελήφθη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 6χρονου αγοριού πριν 33 χρόνια

Ένας άνδρας συνελήφθη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, πριν από 33 χρόνια, ενός 6χρονου αγοριού που είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ρέι Κέλι ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ένα άτομο κρατείται αφού ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση και το θάνατο του Έταν Πατζ, στις 25 Μαΐου 1979.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ο μικρός εξαφανίστηκε από το Σόχο, στο νότιο Μανχάταν, την πρώτη φορά που οι γονείς του του επέτρεψαν να πάει μόνος του μέχρι τη στάση του σχολικού λεωφορείου, στο διπλανό δρόμο.

Τον περασμένο μήνα η αστυνομία και το FBI έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε ένα υπόγειο, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το διαμέρισμα όπου ζουν μέχρι και σήμερα οι γονείς του Έταν Πατζ, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάτι σημαντικό που θα οδηγούσε στον εντοπισμό του πτώματος του παιδιού ή στη σύλληψη του δράστη.

Η απαγωγή του 6χρονου την εποχή εκείνη είχε σοκάρει πολλούς Αμερικανούς και χιλιάδες γονείς απαγόρευαν για καιρό στα παιδιά τους να παίζουν μόνα τους έξω ή να πηγαίνουν ασυνόδευτα στο σχολείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε