Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συνελήφθη ο 50χρονος που αναστάστωσε το Λονδίνο – BINTEO

Συνελήφθη ο 50χρονος που αναστάστωσε το Λονδίνο – BINTEO

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα, εξαιτίας του οποίου οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν για τρεις ώρες μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του Λονδίνου.

«Συλλάβαμε έναν άνδρα στο Τότεναμ Κορτ Ρόουντ», αναφέρει η Σκότλαντ Γιάρντ στο λογαριασμό της στο twitter, προσθέτοντας ότι διεξάγονται έρευνες σε ένα κτίριο που βρίσκεται σε αυτό τον δρόμο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η αστυνομία, η οποία είχε στείλει έναν διαπραγματευτή επιτόπου για τρεις ώρες, ανακοίνωσε ότι «δεν γνωρίζει σε αυτό το στάδιο κάτι για μια κατάσταση ομηρείας», αντίθετα με τις προηγούμενες δηλώσεις ενός αστυνομικού στο Γαλλικό Πρακτορείο και κάποιων μαρτυριών.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει νωρίτερα ότι ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα γραφείο κρατώντας φιάλες γκαζιού και πέταξε διάφορα αντικείμενα, ανάμεσά τους υπολογιστές, από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου ενός κτιρίου.

Ένα μέρος του δρόμου, ενός από τους κεντρικότερους του Λονδίνου, είχε κλείσει το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ η αστυνομία εκκλήθη στο σημείο στις 11:59 τοπική ώρα (13:59 ώρα Ελλάδας).

Ενας υπολογιστής μόλις έχει φύγει από το παράθυρο

Από την αρχή η Σκότλαντ Γιάρντ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για «τρομοκρατική πράξη» και είχε αρνηθεί να διευκρινίσει αν ο άνδρας ήταν ένοπλος, όπως μετέδιδαν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Οι εργαζόμενοι στον ιστότοπο Huffington Post, τα γραφεία του οποίου είναι κοντά στο σημείο του επεισοδίου, απομακρύνθηκαν, ενώ ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο άνδρας κρατούσε τέσσερις ανθρώπους ομήρους στα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε