Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συνελήφθη ύποπτος για τους εμπρησμούς στο Χόλιγουντ

Εικόνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τον φερόμενο ως εμπρηστή. ΦΩΤΟ REUTERS
Εικόνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τον φερόμενο ως εμπρηστή. ΦΩΤΟ REUTERS

 Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνέλαβε, σήμερα, έναν ύποπτο για μία σειρά εμπρησμών αυτοκινήτων, τουλάχιστον 55, που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες κυρίως στο Χόλιγουντ, όπως αναφέρουν σε άρθρο τους οι Los Angeles Times.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ο ύποπτος οδηγούσε ένα ημιφορτηγό με καναδικές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ φέρεται να έχει καταγωγή από τη Γερμανία. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη των εμπρησμών.

    Οι περισσότεροι εμπρησμοί, που ξεκίνησαν την Παρασκευή, έχουν σημειωθεί σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η φωτιά έχει επεκταθεί σε γειτονικά γκαράζ και κτίρια.

    Μόνο ένας πυροσβέστης έχει τραυματιστεί ελαφρά, την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει μία φωτιά την Παρασκευή, όμως δεκάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των εμπρησμών.

    Μέσα στο όχημα του υπόπτου βρέθηκαν εμπρηστικές ύλες, ενώ σύμφωνα με αρκετές πηγές ο άνδρας αυτός πιστεύεται ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος, που καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης, σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Κυριακή.

    Πάντως ένας αξιωματούχος της πυροσβεστικής του Λος Άντζελες επεσήμανε ότι “είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν ο άνθρωπος αυτός ευθύνεται για τους εμπρησμούς”.

Εμπρηστής έβαλε 19 φωτιές σε 4 ώρες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε