Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Συνεργασία της Ryanair με το Erasmus για προσφορές σε φοιτητές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αποκλειστική συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, μέσω του οποίου θα προσφέρει εκπτωτικές τιμές, δωρεάν αποσκευές και άλλες ειδικές προσφορές σε φοιτητές του προγράμματος, ξεκινά η αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Γιορτάζοντας 30 χρόνια λειτουργείας, το πρόγραμμα Erasmus δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές πανεπιστημίων να σπουδάζουν σε μία άλλη ευρωπαϊκή πόλη για έναν χρόνο, φέρνοντας κοντά νέους ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων, συμβάλλοντας παράλληλα στη διάδοση γλωσσών σε 37 χώρες. Πάνω από 3 εκατομμύρια φοιτητές έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα Erasmus από την έναρξή του.

Η συνεργασία της Ryanair με το Erasmus πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 4ου έτους του προγράμματος «Always Getting Better» και θα προσφέρει 15% έκπτωση σε κρατήσεις πτήσεων μέσω του Ryanair.com, δωρεάν παραδοτέα αποσκευή σε κάθε πτήση, εξατομικευμένο portal για κρατήσεις φοιτητών Erasmus (αργότερα μέσα στο καλοκαίρι), Forum για ανταλλαγή ταξιδιωτικών tips, εβδομαδιαίες προσφορές για τους φοιτητές, εξατομικευμένες προσφορές στο Ryanair app.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε