Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Θα καταπολεμήσουμε τη γραφειοκρατία όπως τον Χίτλερ"

`Θα καταπολεμήσουμε τη γραφειοκρατία όπως τον Χίτλερ`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.11.2012 | 15:07

Ο βρετανός πρωθυπουργός δεσμεύτηκε σήμερα ενώπιον της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας να πολεμήσει κατά της γραφειοκρατίας σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η ανάπτυξη, με το ίδιο καινοτόμο πνεύμα που επέδειξε η βρετανική κυβέρνηση στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

«Όταν η χώρα βρισκόταν σε πόλεμο τη δεκαετία του 1940, η διοίκηση της χώρας γνώρισε μια επανάσταση. Οι συνηθισμένοι κανόνες παρακάμφθηκαν, οι διαδικασίες απορρίφθηκαν. Όπως έχει υπογραμμίσει ένας ιστορικός, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος, που ήταν η μάχη κατά του (Αδόλφου) Χίτλερ», δήλωσε ο Κάμερον στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας (CBI) στο Λονδίνο.

«Αυτή η χώρα είναι αντιμέτωπη σήμερα με το οικονομικό αντίστοιχο ενός πολέμου και χρειάζεται να επιδείξουμε το ίδιο πνεύμα», πρόσθεσε ο βρετανός πρωθυπουργός, καθώς η οικονομία της Βρετανίας βγήκε το καλοκαίρι από την ύφεση, όμως παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστη.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι, στη διάρκεια αυτών των δυόμισι ετών συνεργάστηκα με εξαιρετικούς αξιωματούχους που είναι εξίσου δημιουργικοί και εφευρετικοί με οποιονδήποτε επιχειρηματία, αλλά και αγανακτισμένοι όπως κι εγώ από τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας», επεσήμανε ο Κάμερον.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook