Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θα ξανακάνουν το ταξίδι του Τιτανικού!

Θα ξανακάνουν το ταξίδι του Τιτανικού!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.08.2010 | 13:20
Πρώτη δημοσίευση: 15.08.2010 | 13:07

Με επιβάτες συγγενείς των θυμάτων του διάσημου ναυαγίου το κρουαζιερόπλοιο Balmoral θα πραγματοποιήσει ξανά την πορεία του Τιτανικού. Στις 14 Απριλίου – την τραγική επέτειο- θα βρεθουν πάνω από το κουφάρι του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο Balmoral θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου 2012 από το Σάουθαμπτον της Βρετανίας και θα ακολουθήσει ακριβώς την πορεία του Τιτανικού περνώντας από το λιμάνι του Σερμπούργκ στη Γαλλία και του Κομπ στην Ιρλανδία, διευκρινίζει το βρετανικό γραφείο οργάνωσης ταξιδίων Miles Morgan Travel που διοργανώνει την κρουαζιέρα.

Το Balmoral στη συνέχεια θα διασχίσει το βόρειο Ατλαντικό για να βρεθεί τη νύχτα της 14ης προς 15η Απριλίου 2012 στο ακριβές σημείο όπου ο Τιτανικός χτύπησε το παγόβουνο με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να παρασύρει στο θάνατο 1.500 επιβάτες.

Μια ειδική τελετή θα γίνει στο σημείο του ναυαγίου εις μνήμη των θυμάτων, προτού το κρουαζιερόπλοιο συνεχίσει το ταξίδι του για τη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες στο Balmoral θα είναι και επιζώντες του ναυαγίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο