Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα σαπίσει στη φυλακή! 60 χρόνια στον νεαρό που βίασε και στραγγάλισε κοριτσάκι

Θα σαπίσει στη φυλακή! 60 χρόνια στον νεαρό που βίασε και στραγγάλισε κοριτσάκι

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 60 χρόνια ένας 23χρονος που ομολόγησε ότι απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι ενός έτους τον περασμένο Μάρτιο. Ο Kyle Parker από την Ιντιάνα παραδέχθηκε το ειδεχθές έγκλημά του τη Δευτέρα. Ομολόγησε πως απήγαγε, βίασε και στραγγάλισε τη μικρή Shaylyn Ammerman στις 22 Μαρτίου 2016.

Δεν θα χρειαστεί να εγγραφεί το όνομά του στη λίστα δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων παρά το γεγονός ότι ομολόγησε στους ανακριτές ότι βίασε την ενός έτους Shaylyn στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου του πριν τη στραγγαλίσει με τα χέρια του.

Ο Kyle Parker θα μπορούσε να εκτίσει μόνο 45 χρόνια της ποινής του, με τους γονείς του μικρού κοριτσιού Justin Ammerman και Jessica Stewart να μιλάνε κατά την ακρόασή του. “Όταν άκουσα αυτά τα φριχτά πράγματα που έκανε στο πολύτιμο κοριτσάκι μου ήθελα να πεθάνω”, τόνισε ο Ammerman.

“Πήρες το αγαπημένο, γλυκό και όμορφο κοριτσάκι μου μακριά από μένα, τον αδερφό της, τον πατέρα της και όλους όσοι την αγαπούσαν” είπε η μητέρα του μικρού κοριτσιού Jessica Stewart. “Ελπίζω να ζεις με τις ενοχές σου και να σε βασανίζουν για το υπόλοιπο της ζωής σου. Κάθε μέρα έχω εικόνες στο μυαλό μου για το πώς ήταν εκείνο το βράδυ για τη Shaylyn και δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορουσε να πει ή να κάνει για να τον συγχωρήσω”.

Το άψυχο κορμάκι της Shaylyn βρέθηκε στις 24 Μαρτίου 2016 δίπλα στο White River, δύο ημέρες πριν τη δουν για τελευταία φορά στο σπίτι του πατέρα της. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως ο Parker πήρε τη Shaylyn από την κούνια της και την οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου τη βίασε και τη στραγγάλισε.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Parker βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα της Shaylyn τη νύχτα που εξαφανίστηκε. Είχε συνάψει πρόσφατα φιλικές σχέσεις με τον θείο της Shaylyn, Adam Ammerman, που έμενε μαζί με τον αδερφό του και πατέρα της Shaylyn. Ο Parker και ο Adam έπιναν αλκοόλ και έβλεπαν ταινία τη νύχτα που εξαφανίστηκε το ενός έτους κοριτσάκι, με τον Adam να δηλώνει πως αποικοιμήθηκε και ξύπνησε όταν άκουσε την μπροστινή πόρτα να κλείνει. Κοίταξε έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου του και είδε τον Parker να πηγαίνει προς το αυτοκίνητο ενώ “κρατούσε κάτι”.

 

 

Ο Parker αρχικά, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στον θάνατο της Shaylyn, λέγοντάς τους πως ήταν ο Adam που τη σκότωσε και του ζήτησε να τον βοηθήσει να εξαφανίσουν το πτώμα του μικρού κοριτσιού. Εκείνος τότε βοήθησε να βοηθήσει τον φίλο του και αργότερα οδήγησε την αστυνομία στο μέρος όπου είχε παρατήσει το πτώμα της Shaylyn.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αποκάλυψαν πως η Shaylyn είχε τραυματισμούς από βίαιη σεξουαλική επίθεση, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για τη χειρότερη περίπτωση σεξουαλικών τραυμάτων που έχει δει ποτέ.

 

 

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε