Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θα σαπίσουν στη φυλακή! Βοήθησε τον άντρα της να βιάσει δύο παιδιά

Θα σαπίσουν στη φυλακή! Βοήθησε τον άντρα της να βιάσει δύο παιδιά

Σε 15 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η 31χρονη Holly Greiner που βοήθησε τον σύζυγό της και συμμετείχε στον βιασμό δύο παιδιών.

Η Holly Greiner κρίθηκε ένοχη σε δύο κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με παιδί. Μετά τη σύλληψή της η Greiner παραδέχτηκε ότι με τον σύζυγό της ανάγκασαν δύο παιδιά να προχωρήσουν σε σεξουαλική πράξη μεταξύ τους και μαζί τους.

Συμφώνησε να βοηθήσει τους εισαγγελείς καταθέτοντας εναντίον του συζύγου της στη δίκη του. Ο 29χρονος Robert Phillip Greiner καταδικάστηκε τον Νοέμβριο για 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ο βιασμός παιδιού.

Τον Φεβρουάριο καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ κρίθηκε ένοχος για παραποίηση στοιχείων και εκφοβισμό μάρτυρα. Οι κατηγορίες αυτές του χρεώθηκαν μετά τα τηλεφωνήματα στη σύζυγό του να αλλάξει την κατάθεσή της και να μην καταθέσει στη δίκη του.

Το ζευγάρι συνελήφθη το 2015 μετά την καταγγελία 10χρονου αγοριού πως κακοποιούνταν σεξουαλικά μαζί με ένα κοριτσάκι 5 ετών για έξι μήνες. Τα δύο θύματα κατέθεσαν στη δίκη, με τους εισαγγελείς να επισημαίνουν πως τους βοήθησαν να εξασφαλίσουν την καταδίκη τους.

“Είπε ότι κατέθεσε επειδή δεν ήθελε να βλέπει εφιάλτες για αυτό πλέον”, τόνισε ο εισαγγελέας Chuck Murphy. “Χωρίς να βρουν το θάρρος να έρθουν σε εμάς δεν θα μπορούσαμε να βεβαιώσουμε ότι δεν θα το κάνει σε άλλους. Ήταν τρομακτικές οι πράξεις τους”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε