Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θα τα “πάρει όλα” η Βερόνικα από τον Σίλβιο

Βερόνικα και Σίλβιο κοιτάνε προς αντίθετη κατεύθυνση....
Βερόνικα και Σίλβιο κοιτάνε προς αντίθετη κατεύθυνση....
Ταπί και ψύχραιμο φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αφήσει τον πρώην σύζυγο της Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο.

 

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση διαζυγίου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της πρώην συζύγου του, Βερόνικα Λάριο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
 
Η πρώην κυρία Μπερλουσκόνι κέρδισε το δικαίωμα να καλέσει ενώπιον του δικαστηρίου την πρώην ιερόδουλη, Πατρίσια Ντ’Αντάριο και το μοντέλο, Νοέμι Λετίτσια, δύο από τις αιθέριες υπάρξεις που είχαν εμπλακεί στο ροζ σκάνδαλο με τις βίλες στη Σαρδηνία και τη Ρώμη που πλήττει τον Ιταλό πρόεδρο.
 
Σύμφωνα με τους «Σάντεϊ Τάιμς», που επικαλείται πηγές προσκείμενες στους δικηγόρους του πρώην ζευγαριού, η Γκλόρια Σερβέτι, δικαστής στο Μιλάνο, εξέδωσε νέα απόφαση για τους όρους του διαζυγίου τον περασμένο μήνα, η οποία θέτει εκ νέου στο τραπέζι το μοίρασμα της περιουσίας και το ύψος της διατροφής που διεκδικεί η Βερόνικα.
 
Με τη νέα δικαστική απόφαση, η Λάριο, που έπειτα από 19 έτη γάμου αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Ιταλό πρωθυπουργό το 2009, διεκδικεί πλέον διατροφή ύψους άνω των 300 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, ποσό για το οποίο τα είχαν «βρει» με τον Μπερλουσκόνι πριν από ένα μήνα αλλά και την πλήρη ιδιοκτησία της έπαυλης στο Μακέριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε