Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θανάσιμος υπνωτισμός! 2 μαθητές αυτοκτόνησαν και ένας πέθανε σε τροχαίο

Θανάσιμος υπνωτισμός! 2 μαθητές αυτοκτόνησαν και ένας πέθανε σε τροχαίο

Μετά από δικαστική διαμάχη ετών, σχολείο στη Φλόριντα θα αποζημιώσει τις οικογένειες 3 μαθητών που πέθαναν μετά την υποβολή τους σε υπνωτισμό από τον τότε διευθυντή. Το δικαστήριο όρισε την αποζημίωση σε 200.000 δολάρια για κάθε μία από τις οικογένειες των αδικοχαμένων εφήβων μετά τη διπλή αυτοκτονία και το θανάσιμο τροχαίο.

Ήταν το 2011 όταν ο τότε διευθυντής του North Port High School George Kenney υπνώτισε τον 16χρονο Wesley McKinley, τον 16χρονο Marcus Freeman, και τη 17χρονη Brittany Palumbo. Λίγο μετά ο Wesley McKinley και η Brittany Palumbo αυτοκτόνησαν, ενώ ο Marcus Freeman πέθανε σε τροχαίο αφού υπνώτισε τον εαυτό του. “Είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ. Είναι προφανώς ό,τι χειρότερο για έναν γονιό να χάσει το παιδί του, ειδικά επειδή κάποιος αποφάσισε να ασκήσει επάνω τους πρακτικές ύπνωσης χωρίς άδεια”, σημείωσε ένας από τους δικηγόρους των τριών οικογενειών.

Μετά από έρευνα για τις πρακτικές υπνωτισμού του George Kenney προκειμένου να λύσει τα προβλήματα συγκέντρωσης και του υπερβολικού άγχους, αποκαλύφθηκε πως είχε “εργαστεί” με περισσότερους από 75 μαθητές. “Άλλαξε τους υποανάπτυκτους εγκεφάλους των εφήβων και κατέληξαν νεκροί”, συμπλήρωσε.

Ο George Kenney παραιτήθηκε από το σχολείο το 2012 και του απαγορεύτηκε να ασκεί πρακτικές ύπνωσης χωρίς άδεια. “Αυτό που είναι πιο απογοητευτικό είναι ότι ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ποτέ δεν παραδέχτηκε το λάθος του και τώρα έχει βγει σε σύνταξη και ζει άνετα στη βόρεια Καρολίνα”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε