Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θέλουν να θάψουν τον Μεραχ στην Αλγερία

Η οικογένεια του Μοχάμεντ Μέραχ, του φερόμενου ως δράστη των επτά δολοφονιών στη νοτιοδυτική Γαλλία που σκοτώθηκε στη διάρκεια της επιχείρησής σύλληψής του από τη γαλλική αστυνομία, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να της δοθεί η άδεια να τον θάψει στην Αλγερία.

Όπως δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο θείος του Ντζαμέλ Αζίρι: “Έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του στην Αλγερία και για την οργάνωση της κηδείας του στην επαρχία Μεντέα, 80 χιλιόμετρα νότια του Αλγερίου, απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας του. Ο πατέρας και η μητέρα του συμφωνούν να ταφεί ο Μοχάμεντ στην Αλγερία”.

“Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Πρόκειται απλώς για κάποιες διαδικασίες”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο πατέρας του Μοχάμεντ Μέραχ, που χώρισε το 1994 από την μητέρα του, κατάγεται από το χωριό Μπεζάζ της επαρχίας Μεντέα, σύμφωνα με τον Αζίρι. “Ο Μοχάμεντ, ο μικρότερος από τα παιδιά τους, ήταν 6 ετών” όταν χώρισαν, είπε ο θείος του.

Ο Μοχάμεντ Μέραχ, 23 ετών, σκοτώθηκε την Πέμπτη στη διάρκεια της επιχείρησης της επίλεκτης μονάδας της αστυνομίας Raid στο διαμέρισμά του στην Τουλούζη. Στις 11, 15 και 19 Μαρτίου ο Μέραχ σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, δολοφόνησε επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους τρεις στρατιώτες, τρεις μαθητές και έναν καθηγητή εβραϊκού σχολείου στην Τουλούζη και το Μοντομπάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Είμαι υπερήφανος για τον αδελφό μου”

Ο μακελάρης της Τουλούζ “εκπαιδεύτηκε στο Πακιστάν”

Συγκλονιστική περιγραφή για το πώς σκότωσαν τον μακελάρη της Τουλούζ

 Η μυστηριώδης γυναίκα πίσω από τον μακελάρη της Τουλούζ

 Περίμεναν τον “δολοφόνο της Τουλούζ” να σκοτώσει για να έχουν… στοιχεία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε