Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεματικό πάρκο Χάρι Πότερ στη Φλόριντα!

Θεματικό πάρκο Χάρι Πότερ στη Φλόριντα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.06.2010 | 07:51
Πρώτη δημοσίευση: 20.06.2010 | 07:51

Χιλιάδες άνθρωποι στήθηκαν σε ουρές έξω από το νέο θεματικό πάρκο στα στούντιος της Universal, που είναι αφιερωμένο στο νεαρό μάγο Χάρι Πότερ. Τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, στο Ορλάντο της Φλόριντα, προσέλκυσαν χιλιάδες φίλους του Χάρι Πότερ που ήθελαν να είναι από τους πρώτους που θαυμάζουν τον κόσμο του νεαρού μάγου.

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ είχαν την τύχη να δουν από κοντά τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν στη μεγάλη οθόνη τους ήρωες της ιστορίας, μεταξύ των οποίων ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.Σε ορισμένα τμήματα του θεματικού πάρκου οι επισκέπτες περίμεναν περίπου δύο ώρες για την είσοδο. Στο πάρκο εκτός από τους χώρους που αναπαριστούν τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ, υπάρχουν εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Το πάρκο που είναι αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ έχει φτιαχτεί σε έκταση 80 στρεμάτων, βρίσκεται κοντά στο πάρκο του Ντίσνεϊ και χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το κόστος του ανέρχεται σε 265 εκατομμύρια δολάρια. Το εισιτήριο κοστίζει 79 δολάρια για τους ενήλικες και 69 δολάρια για παιδιά κάτω των 10 χρόνων.

   

   


   Διαδώστε αυτό το άρθρο