Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεούλης! Γιατί κάλεσε την αστυνομία ενώ τον καταδίωκαν; [vid]

Φωτο Twitter / @sussex_police
Φωτο Twitter / @sussex_police

Ήθελε να ξεφύγει. Η αστυνομία τον καταδίωκε. Αυτό δεν του άρεσε. Οπότε τι έκανε; Κάλεσε την αστυνομία, κατά την διάρκεια της καταδίωξης, για να ζητήσει να… σταματήσουν να τον καταδιώκουν!

“Ναι καλησπέρα σας, θα ήθελα να σταματήσετε να με καταδιώκετε”. Αυτό είπε… πάνω – κάτω ένας οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να σταματήσει η καταδίωξη εναντίον του!

Ο λόγος για τον 36χρονο Bruce Dewey, τον οποίο οι αστυνομικές αρχές καταδίωκαν για 50 λεπτά της ώρας, ενώ αφού τελικά ακινητοποιήθηκε, οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης.

Το χρονικό

Ο Dewey παραβίασε αρκετά σήματα STOP, έκαψε τα λάστιχά του, έκανε φανερά επικίνδυνους ελιγμούς και πολλές φορές μπήκε ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα, πριν τελικά οι αστυνομικοί καταφέρουν να τον σταματήσουν.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν όταν τον εντόπισαν να οδηγεί στην περιοχή Worthing, του δυτικού Sussex, ενώ είχε μόνο προσωρινή άδεια οδήγησης.

Ο 36χρονος δεν σταμάτησε και μάλιστα για λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως και πάλι τον εντόπισαν, ενώ μάλιστα ένα από τα περιπολικά σχεδόν καταστράφηκε την ώρα της καταδίωξης μετά από σύγκρουση.

Ο Dewey δήλωσε ένοχος μεταξύ άλλων για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης και της οδήγησης χωρίς άδεια, ωστόσο νωρίτερα είχε προλάβει όπως είπαμε να καλέσει την αστυνομία και να ζητήσει να σταματήσουν να τον κυνηγούν!

Του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 15 μηνών, αλλά και απαγόρευση οδήγησης για τα επόμενα τρία χρόνια…

Δείτε το βίντεο με την καταδίωξη

 

Πηγή: itv.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε