Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θερίζει το Spice! Άστεγοι σαν ζωντανοί – νεκροί [vid]

Θερίζει το Spice! Άστεγοι σαν ζωντανοί – νεκροί [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες αστέγων να περπατούν σαν “ζωντανοί – νεκροί” μετά τη λήψη του ναρκωτικού Spice. Η νέα εκδοχή του ναρκωτικού, σύμφωνα με χρήστες, περιλαμβάνει και ποσότητα ηρεμιστικού για ζώα, με το 95% των νέων αστέγων στο Μάντσεστερ να είναι χρήστες του Spice.

Στο συγκλονιστικό βίντεο δύο άστεγοι φαίνονται να έχουν μετατραπεί σε “walking dead” μετά τη χρήση του ναρκωτικού Spice. “Έκανα για δύο χρόνια. Είναι φθηνό σε δέματα και μιλάμε για ανόητες τιμές. Οι χρήστες ηρωίνης λένε πως είναι ό,τι χειρότερο. Είναι επικίνδυνο”, ανέφερε χρήστης ναρκωτικών.

Η Julie Boyle που εργάζεται σε κέντρο για αστέγους ανέφερε ότι το Spice έχει τρομακτικές επιδράσεις στους χρήστες. Την περασμένη Πέμπτη βρήκε μια γυναίκα να έχει καταρρεύσει σε μια στάση του τραμ έχοντας πάρει κάτι που πίστευε ότι ήταν κάνναβη αλλά αποδείχτηκε πως ήταν Spice. Αφού κάλεσε ασθενοφόρο έμαθε από τον νοσηλευτή πως είχαν κληθεί σε 26 παρόμοια περιστατικά την ίδια μέρα.

“Στο κέντρο της πόλης υπάρχουν άνθρωποι που απλά μοιάζουν να έχουν παγώσει, σαν ζωντανοί – νεκροί να κάθονται σε μια κατατονική κατάσταση και να μην κινούνται. Δεν θα ήξερες καν ότι είναι ζωντανοί. Δεν ξέρουν καν που βρίσκονται”, τόνισε η Julie Boyle.

To Spice είναι ένα γενικός όρος για ένα συνθετικό ναρκωτικό που από τον περασμένο Απρίλιο είναι παράνομο και αγοράζεται πλέον στον δρόμο αντί για καταστήματα. Το ναρκωτικό έχει ήδη προκαλέσει χάος, με το Lifeshare να προειδοποιεί τους νέους για τις τρομακτικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε