Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Θρίλερ με τον Γκάρεθ Μπέιλ! Πάνοπλοι αστυνομικοί στο δωμάτιό του – Συμμορία ναρκωτικών απειλεί την οικογένειά του – Η εμπλοκή της… καυτής ξαδέλφης

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

– Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται με πρωταγωνιστή τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ
– Η βαλίτσα με μετρητά, κοκαϊνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών που έκανε… φτερά
– Συμμορία ναρκωτικών έβαλε φωτιά σε σπίτια και αυτοκίνητα συγγενών της αρραβωνιαστικιάς του ως αντίποινα
– Πως εμπλέκεται η ξαδέλφη της, η οποία είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!
– Συνεχής παρουσία αστυνομικών έξω από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης

Οπλισμένοι αστυνομικοί φρουρούσαν το δωμάτιο ξενοδοχείου του Gareth Bale το βράδυ του Σαββάτου στην Ισπανία, αφού η οικογένειά του στην Ουαλία είδε τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους να πυρπολούνται από μία συμμορία ναρκωτικών!

Ό, τι... απέμεινε από τα αυτοκίνητα / photo: DailyMail

Η χαμένη… χρυσή βαλίτσα

Η υπόθεση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα όταν μία βαλίτσα με μετρητά, κοκαϊνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών εξαφανίστηκε μαζί με την Epiphany Dring, το “εκρηκτικό” μοντέλο, που είναι ξαδέρφη της αρραβωνιαστικιάς του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Emma Rhys-Jones και κάνει καριέρα σε πολλά sites πορνογραφικού περιεχομένου.

Η Epiphany Dring / photo: DailyMail

Όταν οι παππούδες και μία θεία της Emma έγιναν στόχος των εμπρηστών στην Ουαλία, η σύντροφος του Gareth Bale φοβήθηκε πως η -αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών- έπαυλή τους, που βρίσκεται στην Κοιλάδα του Γκλαμόργκαν θα ήταν το επόμενο… “χτύπημα” στη λίστα.

Ουαλοί αστυνομικοί απευθύνθηκαν στο ζευγάρι που ζει στην Ισπανία για να τους καθησυχάσουν, την ώρα που η 25χρονη Emma πληροφορήθηκε πως η προστασία τόσο της ίδιας όσο και του Bale “επανεξετάστηκε”.

Ο Gareth Bale με την αρραβωνιαστικιά του, Emma Rhys-Jones  / Φωτό instagram: #emmarhysjones

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, τρεις οπλισμένοι αστυνομικοί παρέμεναν αμετακίνητοι έξω από το δωμάτιο του Gareth Bale στο ξενοδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζονταν χθες εναντίον της Λας Πάλμας.

Ένας από τους αστυνομικούς που φρουρούν το δωμάτιο του Gareth Bale / Photo: The SUN

Ψάχνουν την ξαδέλφη – Τρομοκρατημένη η οικογένεια

Οι αστυνομικές αρχές, ερευνώντας τις επιθέσεις που συνέβησαν στην Ουαλία προσπαθούν απεγνωσμένα να έρθουν σε επαφή με την 28χρονη ξαδέλφη της αρραβωνιαστικιάς του Bale, η οποία ζούσε με τους παππούδες της κι εκεί φυλάσσονταν και η “χρυσή” βαλίτσα πριν κάνει… φτερά. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως εκείνη ταξίδεψε στο Ντουμπάι νωρίτερα αυτό το μήνα και πλέον βρίσκεται στη Μαλαισία.

Έξι από τα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονται σε σπίτια – καταφύγια της αστυνομίας, άνδρες της οποίας αναζητούν την 28χρονη για να εξακριβώσουν τί ακριβώς γνωρίζει για την… περίεργη αυτή υπόθεση.

Μία πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε με τρόμο πως “είναι συμμορία ναρκωτικών που έχει χάσει χρήματα, συνεπώς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα στοχεύσουν τον Gareth Bale και την σύντροφό του επειδή έχουν πολλά χρήματα. Κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει”.

Πηγή: thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε