Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο ερευνητή UFO! Τον θυσίασαν σατανιστές;

Θρίλερ με τον θάνατο ερευνητή UFO! Τον θυσίασαν σατανιστές;

Οι μυστηριώδεις συνθήκες θανάτου του 39χρονου ερευνητή UFO που πήγε στην Πολωνία για να μιλήσει για τις θεωρίες συνωμοσίας οδήγησαν τη μητέρα του να πιστεύει ότι ίσως είχε εχθρούς που τον ήθελαν νεκρό.

Στο τελευταίο άλλωστε μήνυμα που της έστειλε ο Max Spiers της έγραφε πως έχει μπλέξει και να το διερευνήσει αν του συμβεί κάτι. Η 63χρονη μητέρα του Vanessa Bates και η κοπέλα του ισχυρίζονται πως ο Βρετανός θυσιάστηκε από Πολωνούς σατανιστές ενώ ερευνούσε θεωρίες συνωμοσίας.

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται πως οι σατανιστές πρέπει να χορήγησαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στον 39χρονο πριν πεθάνει στη Βαρσοβία τον Ιούλιο. Ο 39χρονος από το Canterbury, στο Κεντ, βρέθηκε νεκρός στον καναπέ φίλης του στην Πολωνία. Η μητέρα του, καθηγήτρια Αγγλικών, πιστεύει ότι ο γιος της θυσιάστηκε από σατανιστές που ενδεχομένως τον δηλητηρίασαν αργά.

“Είχε κάνει όνομα στον χώρο των συνωμοσιολόγων και είχε προσκληθεί να μιλήσει σε συνέδριο στην Πολωνία τον Ιούλιο. Έμενε με τη Monika Duval που δεν γνώριζε πολύ καιρό και μου είπε πως τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Αλλά πιστεύω ότι ο Max έψαχνε σε ορισμένα σκοτεινά σημεία και φοβάμαι ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό”. Η μητέρα του επιπλέον ισχυρίζεται πως η Monika Duval της έστειλε ένα “απειλητικό” βιβλίο για τη λατρεία του διαβόλου και τη μαύρη μαγεία. Ο μαύρος τόμος με τίτλο “Sacrifice: Magic Behind the Mic” περιλαμβάνει κεφάλαια από τα “Illuminati Blood Sacrifices” και ‘Moloch, Owls and the Horns of Satan’. Εκτός από το σκοτεινό βιβλίο, της ταχυδρόμησε και μια συγκλονιστική φωτογραφία του γιου της με μια πληγή στο κεφάλι, καθώς και δύο φωτογραφίες του μέσα σε φέρετρο να φορά ένα παράξενο μεταξένιο κοστούμι.

Όταν μίλησε μαζί της λίγες ώρες μετά τον θάνατο του γιου της άκουγε σατανιστικές τελετές να διεξάγονται στο παρασκήνιο. “Μπορούσα να ακούσα τελετουργικά στο βάθος της γραμμής. “Ακούγονταν να λένε και να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Ακούγονταν σαν τελετές, σαν ένα είδος σατανικής λειτουργίας. Όσο περισσότερο σκαλίζεις τα πράγματα, όσες περισσότερες ερωτήσεις έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι για μια μητέρα. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι κάποιοι άνθρωποι παίζουν με το πτώμα του. Είναι άθλιο. Αισθάνομαι τρομερά απογοητευμένη από την πολωνική αστυνομία, τον γιατρό και τους ανθρώπους που έκαναν την τελευταία συνέντευξη ενώ ακούγεται να πεθαίνει”.

Η νεκροψία που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επιβεβαιώθηκε από το Kent Country Council είχε ασαφή αποτελέσματα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονίας. Ο 39χρονος, που φοιτούσε στο St Edmunds School με τον Orlando Boom, ήταν πολύ γυμνασμένος και σε καλή κατάσταση υγείας. Ενταφιάστηκε στο Canterbury μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του.

H 31χρονη κοπέλα του Sarah Adams υποστηρίζει πως κρατούνταν παρά τη θέλησή του. “Ήταν τρομοκρατημένος. Ήθελε να φύγει. Με έπαιρνε κρυφά γιατί δεν τον άφηναν να μιλάει. Μου είπε ότι προσπαθούσε να τους ξεφύγει.

Πρόσφατα ο Max Spiers ερευνούσε σχολαστικά τις ζωές γνωστών προσωπικοτήτων της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου και της ψυχαγωγίας. Ο ανεξήγητος θάνατός του και η στάση των αρχών έχουν οδηγήσει κάποιους θαυμαστές του να πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε από κυβερνητικούς πράκτορες. Στο site Project Camelot έγραψαν ότι οι συνθήκες θανάτου του είναι ύποπτες, με έναν blogger να ενθαρρύνει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών γύρω από τον θάνατό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε