Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ στο Λονγκ Άιλαντ – Δέκα δολοφονίες με διαμελισμένα πτώματα

REUTERS
REUTERS
Σε κυνήγι για τη σύλληψη κατά συρροήν δολοφόνου έχουν επιδοθεί οι Αρχές της Νέας Υόρκης. Οκτώ γυναίκες, ένας άνδρας και ένα μικρό παιδί τα θύματα.
Ένας κατά συρροήν δολοφόνος ευθύνεται για δέκα άλυτους φόνους που διαπράχθηκαν στο Λονγκ Άιλαντ τα τελευταία χρόνια, αναφέρουν οι Αρχές της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φόνοι πρέπει να είναι έργο ενός μόνο σίριαλ κίλερ, ο οποίος πιθανότατα ζει στην περιοχή.
 
Δέκα διαμελισμένα πτώματα ανακάλυψαν οι Αρχές από τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου έως τον Απρίλιο του 2011 σε δρόμο που οδηγεί σε παραλία στο Λονγκ Άιλαντ.
 
Τα θύματα είναι οκτώ γυναίκες, ένας άνδρας και ένα παιδί κάτω των τριών ετών και οι φόνοι χρονολογούνται από το 1996. Πέντε από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί και πρόκειται για πόρνες.
 
Ο άνδρας ήταν ασιατικής καταγωγής και φαίνεται πως φορούσε γυναικεία ρούχα, ενώ το παιδί συνδέθηκε με εξετάσεις DNA με μία από τις γυναίκες-θύματα.
 
Τα πτώματα είχαν πεταχτεί δίπλα σε δρόμο στην παραλία Γκίλγκο, ενώ ανθρώπινα μέλη ανακαλύφθηκαν στο Φάιρ Άιλαντ, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά.
 
Αρχικά, η αστυνομία ήταν επιφυλακτική να συνδέσει τους δέκα φόνους και μέχρι κάποια στιγμή θεωρείτο ότι υπήρχαν τρεις δολοφόνοι. Ωστόσο, οι Αρχές δηλώνουν τώρα ότι μάλλον πρόκειται για ένα μόνο άτομο και πιθανολογούν ότι ζει στην περιοχή.
 
Οι Αρχές έχουν ανακοινώσει ανταμοιβή 25.000 δολαρίων, με αποτέλεσμα να έχουν δεχθεί 1.200 πληροφορίες για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις.
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε