Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θρήνος για 17χρονη! Τη σκότωσε ο φίλος της; Είχε γεννήσει πριν 5 εβδομάδες

Θρήνος για 17χρονη! Τη σκότωσε ο φίλος της; Είχε γεννήσει πριν 5 εβδομάδες

Στη σύλληψη ενός 18χρονου έχουν προχωρήσει οι αρχές για τον θάνατο της 17χρονης Sophie Smith που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα και πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο θάνατός της έρχεται 5 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της Harrison. Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι της στο Beeston λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, με τους φίλους της να αποτίουν φόρο τιμής στην έφηβη κοπέλα.

Ο γιος της και ο πατέρας του, όπως λένε οι φίλοι της, ήταν όλος της ο κόσμος. Η φίλη της Megaan Rhodes την περιγράφει ως ένα από τα πιο γλυκά και δημοφιλή κορίτσια. Ανέφερε ότι ήταν μαζί με τον φίλο της Morgan Banks τον τελευταίο χρόνο και πως ήταν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του γιου τους.

“Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έγινε μητέρα. Αγαπούσε πολύ τον Morgan και ήξερε ότι ήθελε να κρατήσει το μωρό. Έγραφε στο facebook ότι τα αγόρια της είναι όλος της ο κόσμος”, σχολίασε η φίλη της Megaan Rhodes.

Η ίδια είναι συντετριμμένη με τον χαμό της φίλης της και λυπάται επειδή πριν από λίγες ημέρες είχαν τσακωθεί και δεν είχαν προλάβει να συμφιλιωθούν. “Αν είχα την ευκαιρία θα της έλεγα πόσο πολύ λυπάμαι. Τώρα έφυγε και δεν θα μπορέσω να της το πω ποτέ”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε