Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρήνος για την Joan Collins

Θρήνος για την Joan Collins

Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού έφυγε στα 77 της χρόνια η αγαπημένη συγγραφέας Jackie Collins.

Η συγγραφέας είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4 πριν από περισσότερα από 6 χρόνια αλλά το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό.

H 82χρονη αδερφή της και διάσημη ηθοποιός δήλωσε συντετριμμένη και πως έχασε την καλύτερή της φίλη.

“Έζησε μια θαυμάσια ζωή και λατρεύτηκε από την οικογένεια, τους φίλους και τα εκατομμύρια των αναγνωστών που διασκέδαζε για πάνω από 4 δεκαετίες. Ήταν πραγματική πηγή έμπνευσης”.

Η best – selling συγγραφέας είχε μιλήσει στις 3 κόρες της Tracy, 54, Tiffany, 48, και Rory, 46, για την ασθένειά της.

“Κοιτάζοντας πίσω, δεν λυπάμαι για τίποτα που έκανα. Το έκανα με τον τρόπο μου όπως θα έλεγε ο Frank Sinatra. Έγραψα 5 βιβλία από την ημέρα που διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού, έζησα τη ζωή μου, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο”, σημείωσε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη από το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς 5 μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Η μεγαλύτερη αγάπη της, όπως σημείωσε, ήταν πάντα η οικογένειά της. “Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να κάθομαι έξω στην πισίνα και να βλέπω τα εγγόνια μου να παίζουν”.

Η γεννημένη στο Λονδίνο συγγραφέας, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Αμερική, έγραψε 32 βιβλία που μπήκαν όλα στη λίστα bestseller των New York Times.

Στα 15 της χρόνια αποβλήθηκε από ιδιωτικό σχολείο επειδή πέταξε τη σχολική της στολή στον Τάμεση και είχε σχέση με τον 29χρονο τότε Marlon Brando.

Μιλώντας το 2012 στην Daily Telegraph είχε αναφέρει πως ο Marlon Brando ήταν διασκεδαστικός αλλά τίποτα περισσότερο από έναν εφηβικό έρωτα.

Με τη διάσημη αδερφή της Joan πρωταγωνίστησαν σε ταινίες και παρέμειναν πολύ κοντά μέχρι το τέλος της ζωής της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε