Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρήνος στην Αυστραλία: 18χρονος ποδοσφαιριστής νεκρός από κεραυνό

Φωτογραφία Facebook
Φωτογραφία Facebook

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αυστραλία μετά την είδηση πως ένα παιδί 18 ετών, τερματοφύλακας της Μελάκα Γιουνάιτεντ, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Είχε χτυπηθεί από κεραυνό πριν από τρεις εβδομάδες κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο 18χρονος Στέφαν Πετρόφσκι άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (01.05.2016) σχεδόν ένα μήνα αφού τον χτύπησε κεραυνός κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας στη Μαλαισία και ενώ στεκόταν κοντά στην εστία του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Απριλίου.

Από το χτύπημα του κεραυνού, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε σε κώμα. Νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε. «Χάσαμε ένα πολύτιμο πετράδι» ανέφερε ανακοίνωση της ομάδας του στο Facebook.

Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από τον κεραυνό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

“Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του”, ανέφερε η Ένωση σε γραπτή δήλωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε