Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Θρυλική Chyna: Από το WWE, στα εξώφυλλα του Playboy, τα ναρκωτικά και τον θάνατο

Θρυλική Chyna: Από το WWE, στα εξώφυλλα του Playboy, τα ναρκωτικά και τον θάνατο

Λίγους μήνες μετά τον θάνατό της, οι στάχτες της θρυλικής πρώτης γυναίκας superstar pro-wrestling Chyna σκορπίστηκαν όπως επιθυμούσε στη θάλασσα.

Φίλοι και συγγενείς της Chyna, που είχε κερδίσει το παρατσούκλι “9ο θαύμα του κόσμου”, συγκεντρώθηκαν για να πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία και να σκορπίσουν τις στάχτες της στη θάλασσα, κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Απρίλιο.

Βρέθηκαν όλοι μαζί λίγα μόνο μίλια μακριά από το σπίτι της στο Redondo Beach, στο Λος Άντζελες, όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της “The Reconstruction of Chyna”.

Η θρυλική παλαιστής πέθανε στα 45 της χρόνια από υπερβολική δόση κοκτέιλ χαπιών και βρέθηκε νεκρή μετά από μέρες στις 21 Απριλίου. Ο μάνατζέρ της Anthony Anzaldo δήλωσε στην Daily News πως δεν πιστεύει ότι πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση ναρκωτικών. “Έμοιαζε να πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της. Δεν υπήρχαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες, ούτε αλκοόλ, ενώ το σπίτι της δεν ήταν σε χαώδη κατάσταση”.

Έχοντας αποκτήσει το προσωνύμιο “Το 9ο θαύμα του κόσμου”, η καριέρα της απογειώθηκε μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο. Έβγαλε νοκ άουτ άντρες και γυναίκες στο ρινγκ κατά τη διάρκεια της καριέρας της και φορούσε δερμάτινα. Δύο φορές βρέθηκε στις σελίδες του Playboy, ενώ έκανε και πολλές εμφανίσεις σε ριάλιτι σόου.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε