Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θύμα πλεκτάνης; Ο Στρος Καν παγιδεύτηκε γιατί ανακάλυψε πως δεν υπάρχει ο αμερικανικός χρυσός”

– Η απίστευτη αναφορά των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας
– Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν στήριξε τον Στρος Καν και μίλησε για συνωμοσία
– Κορυφαίος τραπεζίτης κολλητός του Στρος Καν ”δέθηκε” στις Η.Π.Α πάλι με την κατηγορία βιασμού καμαριέρας
Απίστευτες διαστάσεις διεθνούς κατασκοπευτικού πολιτικού και οικονομικού θρίλλερ, που όμοιο του δεν υπάρχει στα χρονικά, αποκτά η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν.
 
Εαν αληθεύουν οι αναφορές των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν και οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας thesantosrepublic, η σεξουαλική επίθεση στην καμαριέρα ”στήθηκε” μόλις ο Ντομινίκ Στρος Καν κατάλαβε πως ο χρυσός των Η.Π.Α είχε ”φυγαδευτεί” από το περίφημο θησαυροφυλάκειο του Φορτ Νοξ με κατεύθυνση στο εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με την έκθεση των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών ο Στρος Καν βρισκόταν το επίμαχο διάστημα στις Η.Π.Α για να μάθει από πρώτο χέρι γιατί η αμερικανική κυβέρνηση ”πάγωσε” την παράδοση στο ΔΝΤ 191,3 τόνων χρυσού, που προέβλεπε συμφωνία υπογεγραμμένη από τις δύο πλευρές τον Απρίλη του 1978.
 
Όπως αναφέρεται, αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έμαθαν πως διπλοί πράκτορες της CIA εφοδίασαν τον Στρος Καν με αποδεικτικά στοιχεία πως όλος ο αμερικανικός χρυσός, που υποτίθεται πως φυλασσόταν στο Φορτ Νοξ, απλά δεν υπήρχε εκεί.
 
Όταν ο Στρος Καν κατάλαβε πως τα στοιχεία βόμβα που είχε στα χέρια του ήταν ικανά να τινάξουν στον αέρα την αμερικανική και αλυσιδωτά την παγκόσμια οικονομία, ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα.Τότε γάλλοι πράκτορες τον ειδοποίησαν πως ήδη τον ψάχνουν οι αμερικανικές αρχές και τον καθοδήγησαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης χωρίς το κινητό του για να μην εντοπιστεί.
 
Ο Στρος Καν εκτέλεσε στην εντέλεια αυτές τις οδηγίες μέχρι που επιβιβάστηκε σε μια πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι, όταν και έκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο.Ύστερα από λίγο έπεφτε στα χέρια αμερικανών πρακτόρων.
 
Το σενάριο συνωμοσίας γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό από άλλη μία αποκάλυψη.
Ο Στρος Καν ”μοιράστηκε” τις αποδείξεις για τον αμερικανικό χρυσό με τον φίλο του, τον αιγύπτιο τραπεζίτη Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ Ομάρ.Λίγες ημέρες μετά ο Ομάρ όλως τυχαίως κατηγορήθηκε και αυτός από τις ΗΠΑ για ένα σεξουαλικό έγκλημα κατά καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου.
 
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν μόλις πήρε στα χέρια του την έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών, έγινε ο πρώτος ηγέτης στον κόσμο που δήλωσε πως κάτι κρύβεται πίσω από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.
 
Στις 29 Μαΐου ο Πούτιν δήλωσε ξεκάθαρα:” Είναι δύσκολο για μένα να αξιολογήσω τα κρυμμένα πολιτικά κίνητρα, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα έγιναν όπως φαίνονται και με τον τρόπο που είχαν αρχικά παρουσιάσεί. Κάτι δεν μου πάει καλά”.
 
Διαβάστε επίσης : Ο συνήγορος της καμαριέρα καλεί και άλλα πιθανά θύματα του Στρος Καν να καταθέσουν

Ένας Στρος Καν απ’ τα παλιά στο δικαστήριο

Πως εξοπλίζει τη… «φυλακή» του ο Στρος Καν

Μπαλόνια και καρχαρία έστειλαν στον Ντομινίκ Στρος Καν!

Η πρώτη έξοδος Στρος Καν με την Αν Σινκλαίρ στο πλευρό του

Η Ελλάδα πληρώνει την… καμαριέρα του Στρος Καν!

Πως είναι μέσα το πανάκριβο loft που μετακόμισε ο Στρος Καν – 50.000 δολάρια το ενοίκιο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε