Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Θύμα σκευωρίας και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι;

Νέες δηλώσεις από την Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο έρχονται να προκαλέσουν τριγμούς στα όσα κατηγορούν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι! «Δεν είμαι συνοδός πολυτελείας, με χρησιμοποίησαν κατά του Μπερλουσκόνι»
Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Λίμπερο» ( η οποία πρόσκειται στην ιταλική κεντροδεξιά ) η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο, γνωστή ως συνοδός πολυτελείας, ανασκευάζει, εν μέρει, τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις της.
 
Η Ντ΄Αντάριο επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιήθηκαν σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ιταλό πρωθυπουργό, αλλά προσθέτει ότι «την χρησιμοποίησαν, την εκμεταλλεύθηκαν και στην συνέχεια την πέταξαν». «Το σκάνδαλο αυτό, σχεδιάστηκε σε όλες του τις λεπτομέρειες από τους εχθρούς του πρωθυπουργού», δηλώνει η σαρανταδιάχρονη Ιταλίδα, η οποία διαψεύδει τα όσα είχε υποστηρίξει η ίδια σε προηγούμενες συνεντεύξεις, ότι είναι, δηλαδή, συνοδός πολυτελείας.
 
Σε ότι αφορά, δε, το βιβλίο που έγραψε σε συνεργασία με την Μανταλένα Τουράντι, η Πατρίτσια Ντ΄Αντάριο, (που πρώτη έκανε αναφορά, πριν δυο χρόνια, στο «σεξ γκέϊτ» με πρωταγωνιστή των Σίλβιο Μπερλουσκόνι), δηλώνει ότι «τα κείμενα διορθώνονταν και αλλάζονταν τη νύχτα, χωρίς, κατά συνέπεια, να μπορεί να τα ελέγξει».
 
Όσο για την μαγνητοφώνηση των τηλεφωνικών συνομιλιών της με τον «μίστερ τιβί» , τονίζει ότι «το μαγνητόφωνο είναι ο φύλακας-άγγελός της, από τότε που κατήγγειλε τον πρώην αρραβωνιαστικό της, όταν χειροδίκησε εναντίον της για να την υποχρεώσει να εκπορνευθεί».
 
Η Πατρίτσια προσθέτει ότι «την κορόιδεψαν, διότι της είχαν πει ότι θα γινόταν διάσημη και θα έβγαζε χρήματα, ενώ δεν κέρδισε τίποτα και καταστράφηκε». Ζητά, τέλος, από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να την συναντήσει στην ιδιωτική του κατοικία στην Αιώνια Πόλη.
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε