Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Θυμάσαι τον Screech από το “Saved By The Bell”; Βγήκε από τη φυλακή

Θυμάσαι τον Screech από το “Saved By The Bell”; Βγήκε από τη φυλακή

Τρεις μήνες στη φυλακή, μετά από το μαχαίρωμα ενός άντρα σε μπαρ στο Ουισκόνσιν, πέρασε ο ηθοποιός Dustin Diamond.

Γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Saved By The Bell” όπου ενσάρκωνε τον Screech, ο Dustin Diamond είχε ισχυριστεί πως έβγαλε τον σουγιά για να προστατεύσει την κοπέλα του και τον μαχαίρωσε κατά λάθος. Το περιστατικό είχε συμβεί τα Χριστούγεννα του 2014, με τον ηθοποιό να εκτίει ποινή 3 μηνών καταφέρνοντας να γλιτώσει 30 μέρες φυλακή επειδή εργάστηκε στη φυλακή. Ο Dustin Diamond είχε πει πως ήθελαν να βγουν φωτογραφίες μαζί του, αλλά ξέσπασε καβγάς, με την κοπέλα του να γρονθοκοπείται στο πρόσωπο.

Δεν ήθελε, όπως κατέθεσε, να μαχαιρώσει κανέναν, αλλά προσπάθησε να τρομάξει τους θαμώνες για να προστατεύσει την κοπέλα του Schutz. Μάρτυρες κατέθεσαν πως ο καβγάς ξεκίνησε από την κοπέλα του που έσπρωξε μια άλλη γυναίκα στο μπαρ και άρπαξε το χέρι μιας άλλης γυναίκας.

Ο Dustin Diamond είπε ότι προσπάθησε να τη βοηθήσει και έβγαλε τον σουγιά για να την προστατεύσει. Ο 25χρονος Casey Smet που μαχαίρωσε ο ηθοποιός δεν είχε αντιληφθεί πως είχε μαχαιρωθεί μέχρι που έφυγε από το μπαρ και μιλούσε στις αρχές. “Πραγματικά ζητώ συγγνώμη από όλους όσους ενεπλάκησαν. Αυτή ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν τους τελευταίους 6 μήνες”, είχε δηλώσει στο δικαστήριο ο ηθοποιός.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε