Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα αηδιαστικά σεξουαλικά φετίχ του Χίτλερ! Ανάγκαζε την ανιψιά του να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του

Τα αηδιαστικά σεξουαλικά φετίχ του Χίτλερ! Ανάγκαζε την ανιψιά του να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις περί μικρού πέους και ενός όρχι, έρχονται στο φως και άλλες αποκαλύψεις σεξουαλικού περιεχομένου για τον Αδόλφο Χίτλερ. Τα νέα στοιχεία προέρχονται από την έκθεση “A Psychological Analysis of Adolph Hitler: His Life and Legend” των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με τη σοκαριστική έκθεση, είχε αποκρουστικά σεξουαλικά φετίχ και έβαζε ακόμα και την ανιψιά του Geli Raubal να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Από το ψυχολογικό προφίλ που κατάρτισαν κατάσκοποι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκύπτει ότι ο Χίτλερ ήταν κοπρολάγνος.

Ο συντάκτης της έκθεσης Dr Walter C Langer ανακάλυψε τα περίεργα φετίχ του ηγέτη των Ναζί μετά τη συγκέντρωση αποδείξεων από πληροφοριοδότες. “Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Χίτλερ ικανοποιεί συχνά την παράξενη διαστροφή του. Ασθενείς αυτού του τύπου το κάνουν σπάνια και στην περίπτωση του Χίτλερ είναι πολύ πιθανό ότι το πήγε τόσο μακριά μόνο με την ανιψιά του Geli. Η πρακτική αυτής της διαστροφής αντιπροσωπεύει απίστευτη υποβάθμιση”.

Η Geli Raubal βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τη συμμετοχή της σε μια από αυτές τις συνεδρίες σεξ. Είχε τραύμα από το όπλο του Χίτλερ, με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Είχε όμως ομολογήσει τις φαντασιώσεις του Χίτλερ στον καλύτερό του φίλο Otto Strasser που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα επειδή ο Χίτλερ υποπτευόταν ότι είχε μαθευτεί το μυστικό του.

Ο Ernst Rohm, επικεφαλής των Nazi Brown Shirts, είχε επίσης επισημάνει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις ένα βράδυ που είχε βγει έξω. Σκοτώθηκε αργότερα τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, επιχείρηση εκκαθάρισης των SA ηγετών που είχαν εξοργίσει τον Χίτλερ το 1934. Η αναφορά έγινε αργότερα στο βιβλίο “The Mind Of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report”.

Στην έκθεση γίνεται επίσης λόγος στην αναφορά που είχε κάνει η ηθοποιός Renate Müller ότι μια φορά ο Χίτλερ την είχε αναγκάσει να τον κλωτσήσει ενώ βρισκόταν κουλουριασμένος στο πάτωμα. Είχε επίσης βρεθεί νεκρή, με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό της σε αυτοκτονία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε