Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα "αμερικανικά άλμπουμ εκτελέσεων" των "κακών" και η πλαστή φωτογραφία του Λάντεν!

Τα `αμερικανικά άλμπουμ εκτελέσεων` των `κακών` και η πλαστή φωτογραφία του Λάντεν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.05.2011 | 16:16
Πρώτη δημοσίευση: 02.05.2011 | 16:11

Η ιστορία με την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν και τη πλαστή φωτογραφία έχει προκαλέσει ήδη παγκοσμίως συζητήσεις, σενάρια και παραφιλολογία ανεξέλεγκτη. Κάποιοι στην Ελλάδα, έχουν ξεπεράσει ήδη τα όρια της γραφικότητας!

Η αλήθεια όμως είναι ότι σε παλαιότερες περιπτώσεις,όταν οι αμερικανοί πετύχαιναν το στόχο τους έδιναν στη δημοσιότητα ολόκληρα φιλμ με τους νεκρούς! Η περίπτωση του Τσε Γκεβάρα είναι η πιο χαρακτηριστική. Ο Τσε δεν είχε καμμία σχέση με τον Μπιν Λάντεν.Ήταν επαναστάτης και όχι τρομοκράτης. Πολλές φορές ,είναι γνωστό όλοι οι ισχυροί του κόσμου και πρώτα απ΄ όλα οι ΗΠΑ,αυτά τα δύο τα ταυτίζουν. Όχι τυχαία.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 1967-Βολιβία. Η είδηση για τη σύλληψη του επαναστάτη Τσε Γκεβάρα, αρχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου. Γρήγορα επιβεβαιώνεται. Μία ημέρα μετά εκτελείται. Οι αμερικανοί πράκτορες που τον συνέλλαβαν …ποζάρουν δίπλα στο άψυχο κορμί του Τσε. Και σύντομα δεκάδες φωτογραφίες, μοιράζονται!Η ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΕΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ www.onalert.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο