Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα κτήνη της Ινδίας προσπάθησαν να πατήσουν με λεωφορείο τη φοιτήτρια που βίασαν!

Τα κτήνη της Ινδίας προσπάθησαν να πατήσουν με λεωφορείο τη φοιτήτρια που βίασαν!

Όχι μόνο τη βίασαν, όχι μόνο την έδειραν και την πέταξαν έξω από το λεωφορείο, αλλά προσπάθησαν και να τη δολοφονήσουν. Η ιστορία της νεαρής φοιτήτριας από την Ινδία που βιάστηκε από έξι κτήνη (γιατί άνδρες, δεν τους λες) εξακολουθεί να σοκάρει.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης. Οι βιαστές της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, αλλά κανένας δικηγόρος δε θέλει να αναλάβει την υπεράσπιση τους.

Την απόπειρα να πατήσουν το θύμα τους με το λεωφορείο μέσα στο οποίο τη βίασαν αποκαλύπτει ο Τύπος της Ινδίας, επικαλούμενος έκθεση της αστυνομίας.

Ο φίλος της άτυχης κοπέλας κατάφερε εγκαίρως να την τραβήξει μακριά από το λεωφορείο που ήταν έτοιμο να την παρασύρει, σύμφωνα με την έκθεση 1.000 σελίδων της αστυνομίας, που θα δημοσιοποιηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ, η νέα γυναίκα κατάφερε να δαγκώσει τρεις από τους βιαστές της στην προσπάθειά της να διαφύγει. Οι δαγκωματιές, όπως και αίμα, ίχνη σπέρματος και τρίχες, αλλά και η μαρτυρία του φίλου της, θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον των κατηγορούμενων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τους Times of India, ένα από τα ενοχοποιητικά στοιχεία που θα παρουσιάσει η αστυνομία είναι η προσπάθεια καταστροφής των στοιχείων από τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος συμμετείχε στον βιασμό της φοιτήτριας: η έκθεση αποκαλύπτει πως ο άντρας αυτός προσπάθησε να καθαρίσει το όχημα και να κάψει τα ρούχα των θυμάτων.

Έξι άτομα έχουν συλληφθεί. Οι πέντε θα δικαστούν την Πέμπτη με τις κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας ενώπιον ειδικού δικαστηρίου. Ο έκτος ύποπτος, ηλικίας 17 ετών θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Μια ημέρα πριν από τη δίκη τους, οι κατηγορούμενοι δεν έχουν υπεράσπιση, αφού οι δικηγόροι της περιφέρειας στην οποία ανήκει το πρωτοβάθμιο δικαστήριο της περιφέρειας Σακέτ ανακοίνωσαν πως αρνούνται να υπερασπιστούν τους κατηγορούμενους.

“Αποφασίσαμε πως κανείς δικηγόρος δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αντιδεοντολογικό”, ανακοίνωσε ο Σανζάι Κουμάρ, μέλος του δικηγορικού συλλόγου της περιφέρειας.
Σύμφωνα με τον Κουμάρ, οι 2.500 δικηγόροι που ανήκουν στο δικαστήριο αποφάσισαν να “κρατήσουν αποστάσεις” για να διασφαλίσουν την “γρήγορη απονομή δικαιοσύνης”, που σημαίνει ότι οι συνήγοροι των κατηγορουμένων θα πρέπει να διοριστούν από το δικαστήριο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Το 2008, οι δικηγόροι επίσης αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον μοναδικό επιζώντα από τους δράστες των αιματηρών επιθέσεων στη Βομβάη, που στοίχισαν τη ζωή σε 166 ανθρώπους.

Με αφορμή την τραγική υπόθεση, ο υπουργός Παιδείας Σάσι Θαρούρ πήρε την πρωτοβουλία να αρχίσει συζήτηση στη βουλή για τη θέσπιση νόμου που θα τιμωρεί αυστηρότερα τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.
Ο νόμος αυτός θα πάρει το όνομα της 23χρονης φοιτήτριας, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ινδία: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία οι βιαστές της 23χρονης

Οργή και θρήνος στην Ινδία για την 23χρονη φοιτήτρια

Την εκτέλεση των βιαστών της φοιτήτριας ζητεί η οικογένειά της

Προσπάθησε να βάλει βόμβα στο σπίτι του βιαστή της φοιτήτριας στην Ινδία

Έφηβη Ινδή αυτοκτόνησε όταν την πίεζαν να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε