Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε μπορούσε να το φανταστεί η Σεγκολέν Ρουαγιάλ…

Η πρώην σύντροφος (και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του) του Γάλλου προέδρου βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τη νυν συμβία του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Η αιτία λέγεται Φρανσουά Ολάντ και η αφορμή ένα… tweet της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας κατά τη διάρκεια των βουλευτικών εκλογών. Τότε, η Τριερβελέρ, κόντρα στην επίσημη γραμμή Ολάντ, είχε εκφράσει τη στήριξη της στον αντίπαλο της Ρουαγιάλ και «αντάρτη» του Σοσιαλιστικού κόμματος στη Λα Ροσέλ, ο οποίος και μπήκε στη Βουλή.

Αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Οι δυο κυρίες «ξεκατινιάστηκαν» δημοσίως, αλλά κάπου το πράγμα φάνηκε να καταλαγιάζει. Μέχρι που μπήκαν στο… παιχνίδι τα παιδιά της Ρουαγιάλ και του Ολάντ.
Ο Τομά Ολάντ
Τι έκαναν; Το αυτονόητο: στήριξαν τη μητέρα τους. Και ξεκαθάρισαν στον μπαμπά πρόεδρο ότι δε θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή την Τριερβελέρ!

Σύμφωνα με το περιοδικό Voici, ο Τομά, η Κλεμάνς, ο Ζουλιάν και η Φλόρα ξεκαθάρισαν στον πατέρα τους, τα αισθήματά τους για τη σύντροφο της ζωής του.

«Έκαναν πολλές προσπάθειες με τη Βαλερί για χάρη του πατέρα τους» δήλωσε ένας βουλευτής των Σοσιαλιστών στο περιοδικό Gala. «Ο Τομά έπαιξε με τους κανόνες του παιχνιδιού, ιδιαίτερα κατά την προεκλογική εκστρατεία των προεδρικών εκλογών αλλά τώρα το ποτήρι ξεχείλισε», είπε.

Τα τέσσερα παιδιά του ζεύγους Ολαντ-Ρουαγιάλ ήταν ανέκαθεν δεμένε με τη μητέρα τους και τη στηρίζουν απόλυτα, είπε άλλη πηγή.

Ήταν το καλύτερο δώρο για τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ που όχι μόνο έμεινε εκτός Εθνοσυνέλευσης από τον εκλεκτό της Τριερβελέρ αλλά την περασμένη Παρασκευή έπεσε και θύμα ληστείας όταν της έκλεψαν το πορτοφόλι ενώ ψώνιζε σε εμπορικό κέντρο του Παρισίου!

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τριερβελέρ… νίκησε τη Σεγκολέν! – «Προδοσία» καταγγέλλει η Ρουαγιάλ!

“Κάτσε στ’ αυγά σου!” είπε ο γάλλος πρωθυπουργός στην σύντροφο του Ολάντ!

Τη συνέκριναν με την Τριερβελέρ κι έγινε έξαλλη η Σεγκολέν!

Όταν ο Στρος Καν προσπάθησε να… φλερτάρει τη σύντροφο του Ολάντ

Η σύντροφος του Όλαντ τσαντίστηκε γιατί την έκαναν… εξώφυλλο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε