Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τα πάρτι του κ. Ρουμπινί και οι -πολλές- γυναίκες..

Μπορεί για τους άλλους να προβλέπει καταστροφές, αλλά ο ίδιος περνάει καλά. Πάρα πολύ καλά για την ακρίβεια…

Ο “κύριος καταστροφή” που προέβλεψε ότι η φούσκα των στεγαστικών δανείων θα προκαλούσε την πρωτοφανή κρίση στις ΗΠΑ και θεωρεί ότι μόνη λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αναδιάρθρωση του χρέους, έχει εξωκείλει τελευταία λόγω και της μεγάλης δημοσιότητας που απολαμβάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους ο καθηγητής που ξαφνικά έγινε ο αγαπημένος των ΜΜΕ συνήθιζε πάντα να οργανώνει πάρτι στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν.Ωστόσο αφού μετά τα χρήματα ήρθε και η δημοσιότητα, τώρα τα πάρτι του έχουν γίνει πιο τρελά και -κυρίως- με περισσότερες ωραίες παρουσίες..

Ο τουρκικής καταγωγής καθηγητής έχει εξομολογηθεί στην παρέα του, όπως αναφέρει το Έθνος ότι “η ύφεση στάθηκε πολύ καλή μαζί του”. “Τα κορίτσια κάνουν ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί μου παρόλο που είμαι άσχημος. Λατρεύουν το όμορφο μυαλό μου. Είμαι ο ροκ σταρ στους σπασίκλες” έχει πει.

Στα πάρτι του όπως αναφέρει το δημοσίευμα φιλοξενούνται οι πάντες. Από στελέχη hedge funds μέχρι την πρώην Ουκρανία, ενώ δεν λείπουν ωραία κορίτσια – μικρά κατά προτίμηση- που γνωρίζει στο Facebook.

Η σωστή αναλογία του πληθυσμού στα πάρτι, όπως λέει άλλωστε, είναι δέκα γυναίκες προς έναν άντρα….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε