Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα παθιασμένα φιλιά του Ντόναλντ Τραμπ στην Μελάνια! [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να φιλάει με πάθος την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία της χώρας, Μελάνια.

 Όλα έγιναν στο Οχάϊο, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του αμερικανού Προέδρου. Η συγκέντρωση έγινε συγκεκριμένα στην πόλη Youngstown, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει για αρκετή ώρα στους υποστηρικτές του.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για μία ακόμη φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία ανέβηκε μαζί του στη σκηνή και τότε τα φλας των φωτογράφων… πήραν φωτιά!

Ο αμερικανός Πρόεδρος απαθανατίστηκε να φιλάει την Μελάνια Τραμπ στο στόμα, ακόμη και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες φωτογραφίες “κατέκλυσαν” τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Δείτε τα τρυφερά ενσταντανέ του… ασυγκράτητου αμερικανού Προέδρου

Νωρίτερα, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ έφτασαν στο σημείο όπου θα πραηματοποιούνταν η πολιτική εκδήλωση, με την Πρώτη Κυρία να εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με την παρουσία της.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με επίσης ροζ γόβες, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια δεν έλειπαν από τα χέρια της ξανά.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε