Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα ψέματα από το παλάτι για την κηδεία της Νταϊάνα

Τα ψέματα από το παλάτι για την κηδεία της Νταϊάνα

Είκοσι χρόνια μετά τον τραγικό χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο αδερφός της Earl Spencer αποκαλύπτει το ψέμα που του είπαν για την κηδεία και ισχυρίζεται ότι άγνωστοι έχουν αποπειραθεί 4 φορές να κλέψουν τη σορό της.

Ο Earl Spencer αναφέρει πως οι αξιωματούχοι της βασιλικής οικογένειας του είπαν ψέματα πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ήθελαν να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα στην κηδεία της. Είχε προβάλει αντιρρήσεις πριν του πουν ότι οι γιοι της ήθελαν να το κάνουν, σημειώνοντας πως αργότερα κατάλαβε ότι ήταν ψέμα.

“Ήταν η πιο τρομακτική μισή ώρα της ζωής μου”, σχολίασε αναφερόμενος στο γεγονός πως περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της Νταϊάνα. Ο 53χρονος Earl Spencer αποκάλυψε ότι άγνωστοι έχουν προσπαθήσει 4 φορές να μπουν στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σημειώνοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που κάθε προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής στο νησί Round OVal που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της.

Μέχρι και σήμερα υποφέρει από εφιάλτες μετά το οδυνηρό γεγονός πριν από 20 χρόνια, σημειώνοντας πως η εμπειρία πρέπει να ήταν εκατομμύρια φορές χειρότερη για τους γιους της Νταϊάνα. “Ήταν πραγματικό τρομακτικό. Ήταν πολύ περίεργο και σκληρό πράγμα να ζητήσουν στους γιους της να περπατήσουν πίσω από το φέρετρό της. Η Νταϊάνα δεν θα το ήθελε αυτό και εξέφρασα την αντίρρησή μου. Τελικά μου είπαν ψέματα και είπαν ότι θέλουν να το κάνουν, κάτι που φυσικά δεν ήθελαν αλλά δεν το συνειδητοποίησα τότε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε