Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια 19χρονης πριν τη σκοτώσουν οι τζιχαντιστές

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια 19χρονης πριν τη σκοτώσουν οι τζιχαντιστές

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία λόγια της Tarishi Jain στον πατέρα της λίγο πριν την εκτελέσουν οι τζιχαντιστές.

Η 19χρονη ήταν ανάμεσα στους 20 φοιτητές που εκτελέστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στην Ντάκα από τζιχαντιστές. Στιγμές πριν την πυροβολήσουν πρόλαβε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της. “Φοβάμαι πολύ… Δεν είμαι σίγουρη αν θα καταφέρω να βγω ζωντανή. Τους σκοτώνουν όλους… Νομίζω ότι θα μας σκοτώσουν έναν προς έναν”, ήταν το σπαρακτικό τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της.

Η Tarishi Jain είχε κρυφτεί στις τουαλέτες του εστιατορίου με τις φίλες της Abinta Kabir και Faraaz Hossain. Οι αρχές επιβεβαίωσαν αργότερα πως σκοτώθηκαν και οι 3 νεαρές κοπέλες στην τρομοκρατική επίθεση. Οι τζιχαντιστές εισέβαλαν στο εστιατόριο αργά το βράδυ της Παρασκευής και πήραν πάνω από 30 ανθρώπους για ομήρους. Τους χώρισαν σε δύο ομάδες, ξεχωρίζοντας εκείνους που ήξεραν να απαγγείλουν το κοράνι.

Η 12ωρη ομηρία έληξε μετά την έφοδο των αρχών στο εστιατόριο, πυροβολώντας 6 από τους τρομοκράτες και συλλαμβάνοντας έναν εξ αυτών. Μεταξύ των θυμάτων είναι Ιταλοί, Ιάπωνες, Ινδοί, Αμερικανοί και ντόπιοι. “Όποιος πιστεύει στη θρησκεία δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν έχουν καμία θρησκεία. Μόνη τους θρησκεία είναι η τρομοκρατία”, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές Sheikh Hasina, ανακοινώνοντας διήμερο εθνικό πένθος.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε