Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τα βρήκαν Μαντόνα – Γκάι Ρίτσι για την επιμέλεια του Ρόκο

Τα βρήκαν Μαντόνα – Γκάι Ρίτσι για την επιμέλεια του Ρόκο

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα και ο πρώην σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, κατέληξαν σε συμβιβασμό βάζοντας τέλος στη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους σχετικά με την επιμέλεια του 16χρονου γιου τους Ρόκο.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί με ποιον από τους δύο γονείς του θα ζει ο έφηβος. Η 58χρονη Μαντόνα και ο 47χρονος Ρίτσι βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη με επίκεντρο τον γιο τους από τον Δεκέμβριο, όταν ο 16χρονος αγνόησε εντολή του δικαστηρίου που του υποδείκνυε να επιστρέψει από το Λονδίνο όπου διαμένει ο πατέρας του στη Νέα Υόρκη, στην κατοικία της μητέρας του.

Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης παντρεύτηκαν το 2000. Αφού πήραν διαζύγιο το 2008, συμφώνησαν ο Ρόκο να ζει με τη μητέρα του.

Ο Λούσιαν Τσέιλφεν, εκπρόσωπος τύπου των δικαστικών υπηρεσιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση διευθετήθηκε επίσημα σήμερα αλλά δεν υπεισήλθε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τους όρους αυτής της συμφωνίας δεν αποκαλύπτουν ούτε από τα δικαστικά έγγραφα που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο. Τόσο οι δικηγόροι της Μαντόνα όσο και του Ρίτσι δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε