Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στο Χίθροου! [pics]

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στο Χίθροου! [pics]

Οι αρχές του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου είπαν νωρίς σήμερα ότι υπήρχαν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις σε πτήσεις της British Airways από το αεροδρόμιο μετά μια παγκόσμια διακοπή στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας.

Η εταιρεία διεκπεραίωσε μερικές πτήσεις από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας χθες, αλλά εκατοντάδες επιβάτες βρίσκονται ήδη σε πολύωρη αναμονή στο Χίθροου. “Έχουμε κινητοποιήσει επιπλέον συναδέλφους στο Χίθροου να βοηθήσουν τους επιβάτες στα διάφορα τερματικά και προσφέρουμε δωρεάν νερό και σνακ”, είπε σε ανάρτησή του στο Twitter το Χίθροου.

Χθες το αεροδρόμιο είπε ότι αναμένονταν επιπλέον καθυστερήσεις και ακυρώσεις, και συμβούλεψε τους επιβάτες να μην ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιο αν δεν είχε γίνει νέα κράτηση σε άλλη πτήση.

Το Σάββατο, οι Βρετανικές Αερογραμμές ακύρωσαν όλες τις πτήσεις των από το Χίθροου, το πιό πολυσύχναστο αερορδόμιο της Ευρώπης, και αυτές από το Gatwick, όταν κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό διέκοψε τις διαδικασίες παγκόσμια και επηρέασε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε