Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελικά πως πετούσε η… Μαίρη Πόπινς;

Τελικά πως πετούσε η… Μαίρη Πόπινς;
Ταινία του Ντίσνεϊ θα δείχνει πως πετούσε η Μαίρη Πόπινς από το βιβλίο στην οθόνη

Η ιστορία του πως η πιο αγαπημένη νταντά στον κόσμο, η Μαίρη Πόπινς, πήγαινε πετώντας από τις σελίδες ενός περιοδικού μέχρι την Μεγάλη Οθόνη, είναι το θέμα μιας νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Τομ Χανκς και η Εμμα Τόμσον, ανακοίνωσε χθες το διάσημο στούντιο.
 
Η παραγωγή της ταινίας, η οποία αποκαλείται “Σώζοντας τον κύριο Μπανκς” (“Saving Mr. Banks”), ξεκίνησε χθες. Περιγράφει την προσπάθεια που έκανε επί 20 χρόνια ο Ουόλτ Ντίσνεϊ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας από την συγγραφέα της Μαίρη Πόπινς Π.Λ Τρέιβερς.
 
Ο Τομ Χανκς θα υποδύεται τον Ντίσνεϊ και η Τόμσον την Τρέιβερς. Η “Μαίρη Πόπινς” κυκλοφόρησε το 1964 και η ταινία κέρδισε πέντε Όσκαρ, περιλαμβανομένων το ‘Α Γυναικείου Ρόλου για την Τζούλι Άντριους, καλύτερης μουσικής και καλύτερου τραγουδιού.
 
Η ιστορία της βρετανής νταντάς με τις μαγικές ικανότητες, η οποία πετάει με την ομπρέλα της, έχει γίνει επιτυχημένο μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ. Στη νέα ταινία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Γκρίφιθς. Το “Saving Mr. Banks” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο χρόνο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε