Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τέλος στο γυμνό στην ιταλική... τηλεόραση!

Τέλος στο γυμνό στην ιταλική... τηλεόραση!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.06.2010 | 09:13
Πρώτη δημοσίευση: 07.06.2010 | 09:13

Μπορεί η ιταλική τηλεόραση να αντέξει χωρίς τις γυμνές καλλονές; Κι όμως θα πρέπει. Μια νέα εποχή φαίνεται πως εγκαινιάζει η ιταλική τηλεόραση, επιχειρώντας να αποβάλει τον σεξισµό που την έχει στιγματίσει.

 
Η κυβέρνηση αποφάσισε τη συγκρότηση µιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, η οποία θα έχει ως στόχο τη διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ορθή προβολή του γυναικείου φύλου. Εάν, λόγου χάριν, η RΑΙ προβάλλει θηλυκά στερεότυπα ή γυναικείο γυµνό, η επιτροπή θα έχει τη δικαιοδοσία να επιβάλει κυρώσεις στους υπευθύνους του προγράµµατος.
 
Ίσως λοιπόν έφθασε η ώρα, οι επί δεκαετίες αγώνες για την αξιοπρεπή εκπροσώπηση των γυναικών να δικαιωθούν. Για επανάσταση έκανε λόγο η Τζιοβάνα Μελάντρι, βουλευτής του Δηµοκρατικού Κόµµατος και µέλος της επιτροπής, διευκρινίζοντας όµως πως είναι μακρύς ο δρόμος για την αναμόρφωση της ιταλικής τηλεόρασης.
 
Ωστόσο, δεν λείπουν και οι αντίθετες φωνές που υποστηρίζουν πως έστω και αν η RΑΙ αλλάξει σελίδα, είναι σχεδόν απίθανο να συµβεί το ίδιο και µε την υπόλοιπη µισή ιταλική τηλεόραση, ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού µεγιστάνα Σίλβιο Μπερλουσκόνι.   Διαδώστε αυτό το άρθρο