Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τέρας πάτησε με το αμάξι και βίασε 11χρονη [pics]

Τέρας πάτησε με το αμάξι και βίασε 11χρονη [pics]

Μία φρικιαστική υπόθεση έγινε γνωστή στο Τενεσί των ΗΠΑ, όπου μία 11χρονη έζησε το χειρότερο της εφιάλτη στα χέρια ενός 20χρονου. Ο αδίστακτος νεαρός πάτησε με το αυτοκίνητό του το κοριτσάκι, στην συνέχεια το βίασε και το εγκατέλειψε!

Ο δράστης, ονομάζεται Larry Ward και όσα έκανε ξεπερνούν και την πιο διεστραμμένη φαντασία. Πάτησε με το αυτοκίνητο του το κοριτσάκι, το οποίο άρπαξε και στην συνέχεια βίασε! Αφού έβγαλε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο παιδί, το εγκατέλειψε στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η 11χρονη έκλαιγε με λυγμούς στην άκρη του δρόμου, όταν την είδε ένας  οδηγός, ο οποίος την πλησίασε και την ρώτησε αν είναι καλά.

Η μαθήτρια του απάντησε: “Μόλις με βίασαν”. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα συνέλαβε και τον 20χρονο. Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία το μικρό κορίτσι, ο άνδρας την παρακολούθησε στη διαδρομή για το σχολείο της.

Τότε τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε με τη βία μέσα στο όχημα και αφού τη βίασε, την εγκατέλειψε και έφυγε. Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής και του βιασμού ανηλίκου, τη χρήση βίας και πολλά ακόμα. Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε