Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι “αποκαλύπτει” το WikiLeaks για τους Simpsons;

Δεν μπορεί κάτι θα έχει κάνει η οικογένεια Simpsons και σίγουρα σύντομα όλα “θα βγουν στον αέρα”

Ο αμφιλεγόμενος ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks θα δανείσει την φωνή του και θα κάνει μια εμφάνιση στην τηλεοπτική κωμική σειρά “The Simpsons”. Ο Ασάνζ θα υποδυθεί έναν γείτονα της οικογένειας μετά την μετακόμισή της από το σπίτι της στο Σπρίνγκφιλντ.

    Το σύντομο πέρασμά του από τη σειρά θα γίνει στο επεισόδιο της 19ης Φεβρουαρίου, το οποίο θα είναι το 500ό επεισόδιο της σειράς “The Simpsons”, δήλωσε η εκπρόσωπός της Αντόνια Κόφμαν. Η σειρά προβάλλεται από το δίκτυο Fox στις ΗΠΑ.

    Στο συγκεκριμένο επεισόδιο οι Σίμπσονς– ο Χόμερ, η Μάρτζι, ο Μπαρτ, η Λίζα, η Μάγκι και τα κατοικίδιά τους– αφήνουν το σπίτι τους και μετακομίζουν σε μια απομονωμένη, φτωχική περιοχή όπου συνειδητοποιούν ότι δίπλα τους μένει ο Ασάνζ, που υποδύεται τον εαυτό του.

    Ο Τζούλιαν Ασάνζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατ΄οίκον περιορισμό λίγο έξω από το Λονδίνο και αύριο αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του Βρετανικού Ανωτάτου Δικαστηρίου για την εκδίκαση της έφεσής του κατά της απόφασης έκδοσής του στη Σουηδία. Εκεί αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν δύο πρώην εθελόντριες του WikiLeaks.

    Η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1989 από το Fox είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε