Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι έγινε τη μοιραία νύχτα που αυτοκτόνησε η Kirsty

Τι έγινε τη μοιραία νύχτα που αυτοκτόνησε η Kirsty

Ήταν στις 29 Απριλίου που η νιόπαντρη Kirsty Maxwell έπεσε στο κενό από τον 10ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων ενώ έκανε διακοπές με φίλους της στο ισπανικό θέρετρο Benidorm.

Η άτυχη 27χρονη βρέθηκε κατά λάθος σε λάθος δωμάτιο όπου έμεναν 5 άντρες και τελικά πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρισκόταν στον 10 όροφο. Τέσσερις από τους 5 άντρες ανακρίθηκαν από την ισπανική αστυνομία για τον θάνατό της και έκαναν λόγο για δυστύχημα.

Αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους μιλώντας στην αστυνομία και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της 27χρονης, τονίζοντας ωστόσο πως έχουν διασυρθεί με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Οι Callum Northridge, 29, Ricky Gammon, 31, Anthony Holehouse, 34, and Daniel Bailey, 32, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Τετάρτη ενώ δεν έδωσε το παρών στην ακρόαση ο 32χρονος Joseph Graham που είχε δώσει δήλωση στην αστυνομία.

“Ήταν τραγικό δυστύχημα και αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι έχουμε εμπλοκή σε αυτό το ατυχές περιστατικό. Είναι αυτονόητο πως οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της Kirsty σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”, τόνισαν οι 4 άντρες που βρέθηκαν στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης ισχυρίζεται ότι η Kirsty επέλεξε να αυτοκτονήσει ενώ βρισκόταν σε κατάσταση τρόμου. Ένιωθε ότι ξέφευγε από σεξουαλική επίθεση που είχε ξεκινήσει σε βάρος της όταν κατά λάθος βρέθηκε στο δωμάτιό τους.

“Διασύρατε τα ονόματά μας σε όλη αυτή τη διαδικασία χωρίς καμιά υπαιτιότητά μας. Ως εκ τούτου θα αναζητήσουμε νομικές συμβουλές για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για όλες τις αρνητικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και τα αβάσιμα σχόλια που οδηγούν στη δυσφήμηση των χαρακτήρων μας. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης επέλεξαν να βασίσουν τα ρεπορτάζ τους στην άποψη του ιδιωτικού ερευνητή και όχι την άποψη του δικαστή που υποστήριξε ότι ήταν δυστύχημα”.

Η 27χρονη είχε μόλις παντρευτεί τον σύζυγό της Adam Maxwell, με τον δικηγόρο της οικογένειας να εκφράζει την απογοήτευσή του για την απόφαση του δικαστή να μην προφυλακίσει τους 4 άντρες. Υποστήριξε ωστόσο πως ο αγώνας για δικαιοσύνη θα συνεχιστεί.

“Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε για να διευκρινιστεί ο ρόλος τους στην τραγωδία. Για λόγους που δεν γνωρίζω δεν ήθελαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου”. Ο δικηγόρος υπεράσπισής τους τόνισε πως είναι συνταγματικό τους δικαίωμα να απαντήσουν μόνο σε ερωτήσεις της υπεράσπισης.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε