Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι εννοούσε ο Ομπάμα όταν είπε «η Μισέλ δεν πάει πιο κάτω»;

Τι εννοούσε ο Ομπάμα όταν είπε «η Μισέλ δεν πάει πιο κάτω»;

Η μετάφραση της έκφρασης all the way down δε μπορεί να αποτυπώσει πλήρως την ατάκα του Αμερικανού προέδρου για τη σύζυγο του, που για πολλούς είχε… σεξουαλικές προεκτάσεις.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραβρέθηκε σε έρανο υπέρ ενός σωματείου ομοφυλόφιλων και εκεί θυμήθηκε την εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις με καλεσμένη τη σύζυγο του, Μισέλ. Τότε, η παρουσιάστρια είχε… προκαλέσει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε μια μάχη πους απς. Η Μισέλ επικράτησε αλλά το… αποτέλεσμα της μονομαχίας, αμφισβητήθηκε.

Εδώ «κολλάει» το αστείο του Μπαράκ Ομπάμα, που για πολλούς έκρυβε άλλες έννοιες, συνδεδεμένες με τον στοματικό έρωτα!

«Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική μου φίλη, που δέχτηκε πειράγματα για το γεγονός πως η Μισέλ τη νίκησε στα πους απς αλλά νομίζω ότι υποστηρίζει πως η Μισέλ δεν πήγε ως το τέλος (didn’t go all the way down)» είπε ο πρόεδρος. Οι παρευρισκόμενοι μάλλον το έπιασαν το υπονοούμενο, αν κρίνει κανείς από τα γέλια τους.

Και ο πρόεδρος συνέχισε: «έτσι άκουσα. Αλλά θέλω να το διευκρινίσω: η Μισέλ νικάει κι εμένα στα πους απς. Δε θα έπρεπε να νιώθεις άσχημα» είπε.

Κι αν το υπονοούμενο δεν ήταν τελικά σεξουαλικό, ο πρόεδρος είχε δίκιο… Η Μισέλ φαίνεται να… κλέβει! Θυμηθείτε την εμφάνιση στο σόου της Έλεν Ντετζένερις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει push – ups!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε