Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τη… γλιτώνει ο Μπραντ Πιτ: Δύσκολο να αποδειχθεί κακοποίηση του Maddox

Τη… γλιτώνει ο Μπραντ Πιτ: Δύσκολο να αποδειχθεί κακοποίηση του Maddox

Ο καυγάς ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον 15χρονο γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία στις ΗΠΑ μπορεί να ήταν αυτό που φαίνεται να οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί στο διαζύγιο αλλά δεν φαίνεται πως θα φέρει τον 52χρονο ηθοποιό αντιμέτωπο με μια δίωξη.

Είναι σχεδόν σίγουρο, μεταδίδει το TMZ, πως ο Brad Pitt δεν θα διωχθεί για τη φερόμενη επίθεση κατά του 15χρονου Μάντοξ, του πρωτότοκου γιου του λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ. Το TMZ επικαλείται πολλές πηγές από τις αστυνομικές αρχές που εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι αναφορές για το τι ακριβώς συνέβη μέσα στο ιδιωτικό τζετ του ζεύγους Τζολί – Πιτ στα 30.000 πόδια είναι συγκεχυμένες και δεν μπορεί να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο Μπραντ Πιτ ηθελημένα έβλαψε τον 15χρονο.

Είναι συγκεχυμένες και οι πληροφορίες για το τι ακριβώς έγινε στο αεροπλάνο το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κάτι που είπε ο Μάντοξ εκνεύρισε τον Πιτ, ο τελευταίος του όρμηξε, πιάνοντάς τον πιθανότατα από τους ώμους αλλά η Angelina Jolie μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Το ζήτημα είναι αν όλα έγιναν εκούσια ή ακούσια, κάτι που είναι δουλειά των αρχών να το ανακαλύψουν αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που το αγόρι δεν έχει σημάδια από τραυματισμό. Επίσης, δεν έγινε καμία αναφορά για το περιστατικό στην αστυνομία.

Πηγές του TMZ ανέφεραν πως τέτοιου είδους υποθέσεις είναι δύσκολες καθώς υπάρχει μια θολή γραμμή ανάμεσα στην κακοποίηση και την γονική πειθαρχία.

Κι αν αυτό είναι ένα θέμα που όλα δείχνουν ότι κλείνει, οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη σχέση ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie είναι… φωτιά.

Απάτη!

Η τελευταία θεωρία γύρω από τον λαμπερό γάμο και το “ηχηρό” διαζύγιο έρχεται από έναν δημοσιογράφο – ερευνητή, ο οποίος λέει ανοιχτά πως ο γάμος των… Brangelina ήταν μια “απόλυτη απάτη”!

Ο Ian Halperin, περί ου ο λόγος, είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το 2009 με τίτλο “Brangelina: Η ανείπωτη ιστορία του Brad Pitt και της Angelina Jolie” κι έχει κάνει δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στις οποίες και έριξε τη… βόμβα!

“Πήρα συνέντευξη από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι” είπε αρχικά στην εκπομπή Sunrise, του Sam Armytage, για να συνεχίσει: “Οι άνθρωποι που μου έδωσαν συνέντευξη, ακόμη και σήμερα λένε πως η σχέσεη ήταν ψεύτικη από την αρχή. Ήταν μια απόλυτη απάτη“.

Στην συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή Today Extra, ο Halperin τόνισε πως το διάσημο ζευγάρι κατασκεύασε την σχέση ώστε να διπλασιάσει την δύναμή του στο παγκόσμιο star system. “Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα brand ισχυρότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι που έχει δει ποτέ το Hollywood, για να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια και να είναι το πιο σημαντικό θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών κάθε εβδομάδα” συνέχισε ο ίδιος.

Ο συγγραφέας, που έχει γράψει ανεπίσημες βιογραφίες του Michael Jackson, του Kurt Cobain των Nirvana, αλλά και της Celine Dion, είπε επίσης πως ο PItt και η Jolie είχαν μία “ανοιχτή” σχέση. “Υπήρχε αρκετή… εξωσχολική δραστηριότητα σε αυτό το σπίτι επειδή είναι σπάνια μαζί. Όταν ήταν χώρια, ναι, συνέβαιναν πράγματα αλλά αυτό είχε συμφωνηθεί από κοινού και χωρίς να γίνονται ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα ό, τι συνέβαινε έμενε μεταξύ τους και είχαν αυτή τη συμφωνία για χρόνια”.

Ο δημοσιογράφος – ερευνητής δήλωσε ακόμη πως το ζευγάρι “δούλευε” εδώ και καιρό πάνω στη στρατηγική τους για το… πλάνο εξόδου. “Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Σπάνια μιλούσαν, σπάνια έκαναν κοινές εμφανίσεις. Όταν βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη… πυροτεχνήματα “.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε