Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι περιμένει ο κύριος ΔΝΤ και δεν αποκαλύπτει αν θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Γαλλίας;

Τι περιμένει ο κύριος ΔΝΤ και δεν αποκαλύπτει αν θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Γαλλίας;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.03.2011 | 16:30
Πρώτη δημοσίευση: 13.03.2011 | 16:30

Ο Στρος-Καν είναι το φαβορί για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλία, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει την απόφασή του καθώς δεσμεύεται από τη θέση που διατηρεί στο ΔΝΤ.

Ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφασή του για το αν θα θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012, όμως αρνήθηκε να πει ποια είναι αυτή, στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Canal+.

"Βλέπω πολύ καλά ότι υπάρχει αναμονή, άνθρωποι με σταματούν στο δρόμο. Αυτή την απόφαση, επιτρέψτε μου να την κρατήσω για τον εαυτό μου", δήλωσε ο Στρος-Καν στη διάρκεια του φθινοπώρου του 2010 σε δύο δημοσιογράφους του Canal+ που τον ακολουθούσαν για ένα χρόνο προκειμένου να φτιάξουν το ντοκιμαντέρ.

Το σοσιαλιστικό κόμμα της Γαλλία, μέλος του οποίου είναι και ο Στρος-Καν, προβλέπει την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές πριν τις 13 Ιουλίου, ενώ τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του κόμματος με την οποία θα επιλεγεί ο σοσιαλιστής υποψήφιος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο