Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τη σκότωσαν γιατί ήξερε πολλά για τη δολοφονία Κένεντι

Ο Τζον Κένεντι με τη Μαίρη Πίνσοτ Μέγερ (στο κέντρο δεξιά)
Ο Τζον Κένεντι με τη Μαίρη Πίνσοτ Μέγερ (στο κέντρο δεξιά)

Είναι μια ακόμη από τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας που «αγκαλιάζουν» τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Αυτή τη φορά, αφορά μια από τις πολλές ερωμένες του προέδρου. Η οποία, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφόρησε, δολοφονήθηκε από τη CIA γιατί ερευνώντας τα γεγονότα της 22ας Νοεμβρίου του 1963 έφτασε τόσο κοντά στην αλήθεια για το ποιος πυροβόλησε τον Κένεντι, που άρχισε να συνιστά απειλή για τις μυστικές υπηρεσίες.

Η Μαίρη Πίνσοτ Μεγερ ήταν κοντινή φίλη των Κένεντι και είναι γνωστό ότι είχε ερωτική σχέση με τον JFK. Και σύμφωνα με το βιβλίο, η CIA σκηνοθέτησε τη δολοφονία της, κάνοντάς την να φανεί σαν σεξουαλική επίθεση.

Ο πρώην άνδρας της, ο Κορντ Μεγερ, ήταν πράκτορας της CIA.

Η θεωρία σχετικά με το θάνατο της Πίνσοτ Μεγερ αναφέρεται στο βιβλίο του Πίτερ Τζέινι «Mary’s Mosaic: The CIA Conspiracy to Murder John F. Kennedy». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, στις ερωτικές συνευρέσεις τους, η Πίνσοτ και ο Κένεντι κάπνιζαν συχνά μαριχουάνα και έπαιρναν LSD.

Η Μέγερ βρέθηκε νεκρή στις 12 Οκτωβρίου 1964, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Κένεντι. Η αστυνομία υποστήριξε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση. Συνέλαβε και έναν άνδρα, τον Ρόμπερτ Κραμπ, τον οποίο εντόπισαν κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά αποδείχθηκε ότι ο Κραμπ δεν είχε καμία σχέση με το φονικό όπλο, το οποίο δε βρέθηκε ποτέ, ούτε και γνώριζε το θύμα.

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι την επομένη της δολοφονίας, ο κουνιάδος της Μέγερ πήγε στο σπίτι της για να βρει το ημερολόγιό της. Κι εκεί βρήκε έναν από τους κορυφαίους πράκτορες της CIA, τον Τζέιμς Άνγκλετον, που δικαιολόγησε την παρουσία του εκεί, λέγοντας πως κι εκείνος έψαχνε το ημερολόγιο, αλλά γιατί του το ζήτησε η γυναίκα του, φίλη του θύματος.
Ακόμη και σήμερα, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται το ημερολόγιο της Μέγερ.

Σε συνέντευξή του το 2001, λίγο πριν πεθάνει, ο πρώην σύζυγός της Μαίρη Πίνσοτ Μέγερ, είχε πει ότι οι ίδιοι «πουτ… γιοι» που σκότωσαν τον Κένεντι, είχαν σκοτώσει και την πρώην γυναίκα του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Τζάκι έψαχνε κομμάτι από το κρανίο του Προέδρου» – Συγκλονιστική μαρτυρία από τη δολοφονία Κένεντι

 

«Με πήγε στο δωμάτιο της Τζάκι και μου έκανε έρωτα» – Οι αποκαλύψεις -μιας ακόμη- ερωμένης του Κένεντι

Μυστικές ηχογραφήσεις του Τζον Φ.Κένεντι στη δημοσιότητα – Τι έλεγε ο ίδιος πριν από τη δολοφονία του

Ο Τζον Κένεντι είχε εμμονή με τη δολοφονία του

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε