Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τη στραγγάλισε και την έθαψε ο αρραβωνιαστικός της – Βγήκε ζωντανή

Τη στραγγάλισε και την έθαψε ο αρραβωνιαστικός της – Βγήκε ζωντανή

Σοκάρει η συγκλονιστική μαρτυρία της Stacey Gwilliam για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της.

Ο αρραβωνιαστικός της Keith Hughes, όπως αποκάλυψε, τη στραγγάλισε και την έθαψε ζωντανή, με τη Stacey να καταφέρνει να βγει από τον ρηχό τάφο τον περασμένο Ιούλιο. Χρειάστηκε να περάσει 26 μέρες στο νοσοκομείο και μέχρι και σήμερα έχει προβλήματα με την ομιλία, ενώ χρειάζεται μπαστούνι για να μετακινηθεί.

Μιλώντας στο Good Morning Britain, η 34χρονη θυμήθηκε πως κατάφερει να βγει από τον τάφο. “Μπορούσα να ακούσω την καρδιά μου να πάλλεται και τον ήχο της θάλασσας στο βάθος. Ήταν σαν όλα να είναι σε αργή κίνηση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν σαν να ήμουν παράλυτη.

Ήταν απαίσιο πραγματικά να προσπαθώ να σκεφτώ τι συμβαίνει γύρω μου. Προσπαθούσα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα. Χρησιμοποίησα τα νύχια μου για να καταφέρω να βγω από εκεί που ήμουν. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Προσπάθησα να σπρώξω αλλά δεν είχα δυνάμεις”.

Αφού τελικά κατάφερε να βγει και να φτάσει σε ένα κοντινό πάρκο γκολφ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασφάλεια όπου νοσηλευόταν για 26 μέρες, 14 εκ των οποίων σε τεχνητό κώμα. Η επίθεση από τον αρραβωνιαστικό της ήταν τόσο άγρια που χρειάζεται πλέον μπαστούνι για να περπατήσει.

“Δεν θα τη βρείτε ποτέ” ήταν τα λόγια του αρραβωνιαστικού της όταν τον έπιασαν οι αρχές και έμαθε σοκαρισμένος πως είναι ζωντανή. Καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε