Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τη συνέκριναν με την Τριερβελέρ κι έγινε έξαλλη η Σεγκολέν!

Τη συνέκριναν με την Τριερβελέρ κι έγινε έξαλλη η Σεγκολέν!

Κανείς δε μπορεί να ξέρει αν πραγματικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύντροφο του νέου προέδρου της Γαλλίας. Αν δεν υπάρχει, το περιοδικό Elle κατάφερε να τη… δημιουργήσει!

Πως; Αποφάσισε να τις συγκρίνει, όχι με τον τρόπο που το κάνουν συνήθως τα κουτσομπολίστικα περιοδικά, αλλά φωνάζοντας έναν ψυχαναλυτή (;) να πει ποιες θα μπορούσαν να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην πρώην (και μητέρα των 4 παιδιών του Ολάντ) Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, πια, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Λίγες μέρες πριν από τις βουλευτές εκλογές όπου η Σεγκολέν είναι υποψήφια (σ.σ. γίνονται κατά σύμπτωση στις 17 Ιουνίου μαζί με τις ελληνικές), η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ έγινε έξαλλη με το Elle. Γιατί; Γιατί δε συνηθίζει τέτοιες πρακτικές.

Και το «έκραξε» ακόμη και μέσω του λογαριασμού της στο twitter! «Αποκορύφωμα του σεξισμού το περιοδικό Elle. Κουτσομπολιά και χυδαίες κοινοτοπίες εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Σίγουρα, δεν ήταν δώρο».

Όσο για το τι είπε ο ψυχαναλυτής, Ζουάν Νταβίντ Νασιό, που επιστράτευσε το περιοδικό; «Υπάρχει μια σταθερά, ισχύει για όλα τα ζευγάρια που βλέπω, είναι αναπόφευκτο η νέα σύντροφος να έχει αλλεργία με τη προηγούμενη. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια κατάσταση συνηθισμένης ζήλιας γύρω από έναν συνηθισμένο άνδρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαλερί Τριερβελέρ: Κομψή και σέξι όσο έπρεπε!

Η σύντροφος του Όλαντ τσαντίστηκε γιατί την έκαναν… εξώφυλλο!

Έπρεπε να συνοδεύει τον Ολάντ στις ΗΠΑ η σύντροφός του;

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε